Yalman ve Yarsuvat sadece garnitür!

Galatasaray camiasında Alp Yalman - Yarsuvat yarışı değil Aysal - Polat çekişmesi var.

ADNAN POLAY ÜNAL AYSAL DUELLOSU

Galatasaray’da nefesler tutuldu, camia 25 Ekim’de yapılacak seçime kilitlendi. Prof. Dr. Duygun Yarsuvat ile Alp Yalman, Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı olmak için yarışacak. Ancak bu yarışın arka planında aslında Ünal Aysal ile Adnan Polat düellosu yaşanacak. Yarsuvat’ın listesinde, Aysal döneminde yöneticilik ya da kurullarda görev yapmış olan Abdurrahim Albayrak, Mete İkiz, Ebru Köksal, Mehmet İpekdokuyan gibi isimler bulunuyor.

AYSAL'IN ADAMLARI YARSUVAT'IN YÖNETİMİNDE

Ayrıca Ünal Aysal döneminde yönetim  kurulunda yer alan Celal Gürcan’ın kızı Ceyda Gürcan ile Ahmet Ocaklı Yüce’nin oğlu Ali Yüce de Duygun Yarsuvat’ın ekibinde. Aysal’a yakınlığıyla bilinen bir başka isim olan GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya da Yarsuvat’ın seçilmesi halinde yönetim kurulunda yer alacak.

POLAT'IN LİSTESİ ALP YALMAN'DA 

Alp Yalman’ın listesinde ise Adnan Polat’a yakın isimler dikkat çekiyor. Polat döneminde yönetimin önemli isimleri arasında yer alan ve Ünal Aysal’ı sert şekilde eleştiren Taner Aşkın ile yine Polat Yönetimi’nin ağır toplarından biri olan ve Arena’nın inşaatıyla ilgilenen Işın Çelebi, Yalman başkanlığında yöneticiliğe geri dönmek için çalışıyor. Bu isimlerin dışında Adnan Polat’a yakınlığıyla bilinen Erdal Aslan, Mehmet Dedoğlu ve Ergun Gürsoy’un yeğeni Levent Nazifoğlu da Alp Yalman’ın listesinde bulunuyor. Bu açıdan bakıldığında, 25 Ekim’deki seçimin ardından kazanan sadece Duygun Yarsuvat ya da Alp Yalman değil, Ünal Aysal ya da Adnan Polat da olacak.