O zaman Sneijder gidecek Jeremy Menez gelecek!

Fransız basının iddialarına göre Galatasaray PSG forması giyen yıldız futbolcunun peşine düştü.

İLK BOMBA F.BAHÇE'DEN

Transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala kulüpler kampa yetiştirilecek futbolcuların işini bitirme telaşında. Gelecek sezonda kadrolarını güçlendirmek isteyen takımlar, oyuncu  arayışlarına devam ederken ilk transfer bombası Fenerbahçe’nin Diego ismiyle gerçekleşmişti. 4. Yıldızı takma anlamında elini çabuk tutan sarı lacivertliler, elindeki mevcut kadroyu koruyarak yaptığı takviyeyle bir hayli takdir topladı.

MENEZ İDDİASI NE KADAR DOĞRU?

Ezeli rakip Galatasaray’da ise henüz biten bir transfer haberi yok. Mevlüt Erdinç, Gomis, Alex, Valencia, Olcan Adın, Gökhan Töre gibi isimlerin yazıldığı sarı kırmızılılara yeni bir isim daha eklendi. Fransa’nın le10sport’un haberine göre; bu sezon PSG’de kontratı biten yıldız futbolcu Jeremy Menez Galatasaray’a gelemeye çok yakın. İddialara göre “10” numaralı futbolcunun Galatasaray’ı tercih etmesinin en büyük nedenlerinden biri sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olması.

Fransız basınında servis edilen bu haber Türkiye’de de ses getirdi. Bir çok spor medyası haberi sayfalarına taşırken,  Jeremy Menez ismi okuyucularıyla paylaşılmış oldu. 

HER YERDEN YABANCI FIŞKIYOR MENEZ NEREYE GELECEK!

AjansHaber ekibinin yapığı kısa bir araştıramadan sonra yazılan bu transfer haberinin boş çıktığı anlaşıldı. 5+3 kuralına göre zaten hali hazırda elinde bir çok yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray’da öncelik olarak bazı yabancı futbolcu isimlerle yolların ayrılması gerekli olduğu öğrenildi. Didier Drogba’nın yerini doldurmak isteyen Cimbom, transferde öncelik olarak bir forvet oyuncusu almak istiyor. Jeremy Menez’in oynadığı mevki itibariyle Wesley Sneijder gibi bir isme sahip olan Galatasaray, çıkan transfer haberlerini adeta yalanlamış oldu.