Webo, Bruma ve Sezer Özmen'in yeni adresleri belli oldu

Fenerbahçe ile sözleşmesi biter bitmez sarı lacivertli kulüple yolları ayrılan Webo, Dubai ligine transfer olurken, Real Sociedad'a kiralık olarak gönderilen Bruma ise önümüzdeki sezon Premer Lig'de top koşturacak.

Fenerbahçe’de iyi bir sezon geçirmesine rağmen sözleşmesi bittiği için sarı lacivertli kulüple yolları ayrılan Pierre Webo’nun yeni adresi belli oldu. FIFA Menajeri Marko Kırdemir’in AjansHaber’e verdiği bilgilere göre; 34 yaşındaki Kamerunlu golcünün yeni adresi Dubai olacak. İki tarafında şu anda el sıkışma noktasına geldiğini söyleyen Kırdemir, Webo’nun Dubai’de top koşturacağını söylerken menajerin, anlaşmanın her hangi bir sekteye uğramaması için takım ismi vermekten çekindiği görüldü.

"SEZER'İN YIL SONRA NEREDE OYNAYACAĞINI HERKES GÖRECEK"

Geçtiğimiz sezon Ç.Rizespor’dan Samsunspor’a kiralık olarak verilen Sezer Özmen içinde açıklamalarda bulunan Marko Kırdemir, bu oyuncunun Mouscron-Peruwelz kariyerinden sonra sonra Avrupa’nın üst düzey takımlarından birine transfer olacağını iddia etti.

"GALATASARAY'I ZARARA UĞRATMAM"

Yaklaşık  ay önce Bruma’nın La Liga ekiplerinden birine kiralık olarak gönderileceğini de AjansHaber’e açıklayan Marko Kırdemir, genç futbolcu ve Galatasaray için “Bruma’yı  yıl La Liga’ya götüreyim, ertesi sezon Galatasaray’ın aldığı fiyata Premier Lig ekiplerinen birine satarım. Sarı kırmızılı kulübü bu transferde zarar ettirmem” ifadelerini kullanmıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.