Veysel Sarı Tophane'ye gitti

Galatasaray maçında taraftarların protestosuna maruz kalan Veysel Sarı, içini çocukluk arkadaşına döktü.

Kasımpaşa - Galatasaray maçının "olay adamı" Veysel Sarı dünyaya küstü. Maç sonrası Pazar gününü evinde geçiren ve telefonunu da kapatan Veysel'e, hiçbir Galatasaray muhabirinin ulaşmasının imkanı olmadı.

Veysel'i hayata döndüren ise Tophane'den mahalle arkadaşı oldu. Çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Tophane'den kendisini futbola kazandıran Rahmi hocanın kendisi ile beraber "gelecekte büyük topçu olacaksınız" dediği Murat isimli arkadaşı Veysel'in kendine gelmesini sağladı.

Evine gittiği eski dostu Murat'a içini döken Veysel, "Cumartesi akşamı hırsımın kurbanı oldum. Bütün hafta bu maça hazırlandım. Beni milli takım oyuncusuyken alıp, kurtulmak için yüzüme bile bakmayanlara nasıl bir futbolcu olduğumu göstermek istiyordum. Hoca İlhan abiyi sol bek oynatarak üçlü savunma yapmak istiyordu. Benden de stoper gibi stoperlere yardım etmemi istemişti. Biliyorsun ben de eski stoperim. Galatasaray'ın atakları geldikçe ben de defanstaki zaafları görünce daha fazla geri geldim. Her pozisyonun içinde yer almak istediğim için de hatalar yaptım" diyerek kendini savundu.