Seba vefatıyla bile birleştirici oldu!

Türk sporunun efsane ismi Süleyman Seba'nın ardından ezeli rakiplerin tv kanalları yayını kesti. Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor Seba için başsağlığı mesajları yayınladı.

EZELİ RAKİPLER SEBA İÇİN YAYINLARINI KESTİ

Üç büyük kulübün televizyon kanalı, aramızdan ayrılan Süleyman Seba'ya dair özel yayın akışı hazırladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor takımlarının TV kanalları, Süleyman Seba için yayın akışını değiştirip, efsane başkanla ilgili özel yayınlara başladı.    Kulüplerin bu davranışı, Süleyman Seba'nın bir kez daha Türk futbolu için çok değerli bir figür olduğunu gösterdi.   BEŞİKTAŞ: ACIMIZ BÜYÜK! ONURSAL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN SEBA'YI KAYBETTİK   Beşiktaşımızın tarihine damgasını vuran, hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, her daim yol göstericimiz ve camiamızın birleştirici unsuru olan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.   Beşiktaşlı duruşunun en önemli temsilcisi Süleyman Seba, bundan böyle gönüllerimizin bir parçası olarak tüm Beşiktaşlıların içinde yaşayacak... Hatıraları ise asla akıllarımızdan çıkmayacak.   Süleyman Seba'nın adı, her Beşiktaşlı için gurur duyduğu büyük bir değer olarak hem gönüllerimizin hem de tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazıldı.   Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın ruhu şad olsun... Tüm hakkımız kendisine helal olsun...   Süleyman Seba'ya Allah'tan rahmet, tüm Beşiktaş Camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.   TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: BEŞİKTAŞ CAMİASINA VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

"Türk futbolunun duayen isimlerinden, Beşiktaş'ın onursal başkanı, eski milli futbolcu Süleyman Seba'nın 88 yaşında vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Türk futbolunun unutulmaz ismi, Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Solunum yollarındaki enfeksiyon sebebiyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınan, daha sonra tespit edilen kalın bağırsak kitlesi sebebiyle operasyon geçiren Seba, bir süredir tedavi görüyordu. Süleyman Seba'ya Allah'tan rahmet, ailesine, Beşiktaş camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

BURSASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI   Türk futbolunun efsane ismi, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.   FENERBAHÇE: TÜRK SPORUNUN ACI KAYBI   Beşiktaş  Kulübü'nün Onursal Başkanı ve Türk sporunun büyüğü Sayın Süleyman Seba'nın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.   Türk futboluna kazandırdığı değerlerle daima hatırlanacak ve hiçbir zaman unutulmayacak Sayın Süleyman Seba'ya Allah'tan rahmet, ailesine, Beşiktaş Spor Kulübü'ne, Türk spor camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.   GALATASARAY: SÜLEYMAN SEBA'YI KAYBETTİK   Türk sporunun ve Beşiktaş’ın unutulmaz başkanlarından, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.   Ülkemiz, sportmenlik ve centilmenlik dendiğinde akla gelen ilk isimlerden birini, çok değerli bir spor adamını kaybetmiştir. Süleyman Seba ismi, centilmen duruşu ve Türk sporuna yaptığı katkılar ile sonsuzluğa kazınacak, her daim hatırlanacaktır.   Süleyman Seba’ya Allah’tan rahmet, başta Beşiktaş Kulübü olmak üzere tüm Türk spor camiası ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.   TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI   Türk futbolunun önemli ismi, Beşiktaş Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.    Seba’ya Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk futbol camiasına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.   "BİR KARDEŞİN OLARAK AZİZ YILDIRIM"   Aziz Yıldırım, hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yıldırım, yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:   "Değerli büyüğüm, kıymetli ağabeyim, Türk Sporu’nun temel taşı, Beşiktaş Kulübü’nün Onursal Başkanı, Süleyman Seba ağabeyimin vefatını derin ve onarılmaz bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.   Bu siyah beyaz tarifi imkansız üzüntümüz ve kederimiz ile seni uğurlarken, özlemimizin her gün biraz daha artacağını bilerek, başta kederli ailen olmak üzere Beşiktaş camiası ve Türk Sporu’nun yeri dolmaz acılarını en kalbi duygularımla paylaşırım.   Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Kardeşin Aziz Yıldırım"   ÜNAL AYSAL: "FARKLI RENKLERE GÖNÜL VERMİŞ MİLYONLARA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"   Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatından dolayı başsağlığı mesajı yayınladı.Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yayınlanan Aysal'ın başsağlığı mesajında, "Galatasaray Camiası olarak, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı kaybetmenin büyük hüznünü yaşıyoruz. Kendisi, Türk sporuna yaptığı hizmetler ve sportmen duruşuyla ilelebet hatırlanacaktır. Başta Beşiktaş camiası olmak üzere yakınları ve Türkiye'de farklı renklerle spora gönül vermiş milyonlara başsağlığı diliyorum" denildi.