UEFA Hediyesi Lazar Markovic!

Fenerbahçe Liverpool'da forma giyen Lazar Markovic'i bitirdi! Lazar Markovic transferi hakkındaki tüm bilgileri ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Uzun süredir sağ kanat arayışlarında bulunan Fenerbahçe çözümü İngiltere'de buldu. Fenerbahçe Lazar Markovic transferini dün gece bitirdi.

LAZAR MARKOVİC FENERBAHÇE'YE GELDİ Mİ

Lazar Markovic Fenerbahçe'ye geldi mi ? Uzun süredir Valencia'lı Cezayirli orta saha oyuncusu Feghouli ile ilgilenmesine rağmen bir türlü transferi sonlandıramadı. Feghouli transferi olmayınca Fenerbahçe Lazar Markovic transferini hizli bir şekilde gerçekleştirdi. Fenerbahçe oyuncu ile görüştüklerini dün gece geç saatlerde borsaya bildirdi. 21 yaşındaki Sırp oyuncu’yu 1 yıllığına kiralayan Sarı Lacivertliler oyuncuya’da 1 yıllığına 3 milyon euro vereceği gelen bilgiler arasında. Lazar Markovic için külübüne ne kadar vereceği bilgisi halen gelmedi.

LAZAR MARKOVİC FENERBAHÇE TRANSFERİ

Fenerbahçe kuşkusuz transfer sezonuna bu sene damga vuran Süper Lig ekibi oldu. Fenerbahçe toplamda bu sezon 10 transfer yapmıştı. Fenerbahçe Lazar Markovic transferi ile 11. transferini gerçekleştirmiş oldu. Fenerbahçe daha önceden Porto’dan Ba, Fabiano, Santos’dan Josef De Souza, Bursa’dan Fernandao, Şener, Ozan ve Şener’i, Manchester United’dan Luis Nani ve Robin Van Persie’yı, Lille’den Kjeri aldı. Fenerbahçe Lazar Markovic transferi ile bu seneki 11. tranferini yapmış oldu.

LAZAR MARKOVİC KİMDİR 

Lazar Markovic kimdir ? Markovic 1994 yılının Mart ayının 2. günü doğmuştur. Sirbistan'ın Cacak kentinde doğan Lazar futbol hayatına da Borac Cacak altyapısında başladı ve daha 12 yaşında iken transfer oldu. Markovic 17 yaşında profyonel olmuştur. Partizan'da dikkatleri üzerine çeken Lazar Markovic Benfica tarafından Partizan'dan 10 milyon avro'ya satın alındı. Portekiz ekibinde ilk sezonunda 49 resmi maça çıkan Lazar 49 maçta 7 gol 5 asist ile oynamıştır. Benfica'da aynı sezon için'de bir çok şampiyonluk ve kupalar kaldırmıştır. 2014 tarihinde ise Benfica'dan Liverpool'a 25 milyon avro'ya transfer oldu. Lazar Markovi oynadığı futbol ile bir zamanlar Galatasay'da da forma giyen Fransız oyuncu Frank Ribery'e benzetiliyor.

etiket:Lazar Markovic Fenerbahçe'ye geldi mi, Lazar Markovic kimdir, Lazar Markovic hangi takımda oynuyor, Lazar Markovic Fb transferi, Lazar Markovic geliyor mu, Fenerbahçe Lazar Markovic'i ne kadara aldı, Lazar Markovic golleri, Lazar Markovic ne zaman gelecek