"Fenerbahçe'de şike sürecinden kalma bir gerginlik var"

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Turgay Kıran, Fenerbahçe ile yaşanan gerginlik konusunda açıklamalarda bulundu.

"MAHMUT USLU'YU SEVERİZ AMA..."

Eski Galatasaray yöneticilerinden Turgay Kıran, Best FM’de yayınlanan Futbol Vadisi programında Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan gerginlik hakkında Emrah Başdemir’in sorularını yanıtladı.

Turgay Kıran, son dönemde yaşanan gerginliklerin her iki kulübe de fayda sağlamayacağını belirttiği konuşmasında, sarı lacivertli kulübü şike sürecinden kaynaklanan gerginlik üzerinden eleştirdi.

Kıran, ‘’Fenerbahçe’de şike sürecinden kalma bir gerginlik var ve bu gerginlik diğer kulüplere de sıçrıyor. Bizler Türk sporuna yön veren yöneticiler olarak konuşmalarımıza ve açıklamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu bizim tanıdığımız ve sevdiğimiz bir kardeşimizdir, fakat Mahmut futbol, basketbol denince biraz kendini aşıyor’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan salonda yaşanan olaylar hakkında da konuşan Kıran, Fenerbahçeli yöneticilerin son derece gergin olan ortam nedeniyle Abdi İpekçi Spor Salonu’nda istenmeyen bir olay çıkabileceğini önceden düşünmeleri gerektiğini savundu.

"BÖYLE ÇÖZÜLMEZ"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın geçen günlerde yaptığı ‘’Aziz Yıldırım tarih sayfalarına karışmadığı müddetçe bu gerginlik bitmez’’ açıklamasının hatırlatılması üzerine konuşan Turgay Kıran, Aysal’ın bu sözünün yanlış olduğunu, aynı şekilde Fenerbahçeli yöneticilerin de ‘’Ünal Aysal gitmeden gerginlik bitmez’’ diyebileceklerini ve bu durumda da sorunların çözülemeyeceğini söyledi.