Trabzonsporlu 4 isim Şükrü Saraçoğlu'nu karıştırmaya geliyor!

Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçında 4 isim var ki...

BİR YANDA OTURMUŞ KADRO DİĞER YANDA GÖZ ALICI İSİMLER

Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçına sayılı günler kaldı ve spor kamuoyu bu maçtan tam bir futbol ziyafeti bekliyor. Bol gollü geçmesi beklenen mücadelede Fenerbahçe’nin oturmuş ve makine düzeninde işleyen kadrosu, Trabzonspor’un ise kaliteli ayaklarıyla beraber göz alıcı yeni transferlerinin neler yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

BAZI İSİMLERİ FENERBAHÇE İLE HESABI VAR

Ev sahibi Fenerbahçe açısından Trabzonspor maçı şampiyonluk yolunda çok önemli bir eşik olarak görülürken, Ersun Yanal ve öğrencilerinin puan ya da puanlardan ziyade farklı hesaplarının olduğu bir maç olarak görülmesi herkes tarafından açıkça biliniyor. Psikolojik faktörler açısından maça bakıldığında;

ERSUN YANAL- CARDOZO- ERKAN ZENGİN VE ÖZER

Oscar Cardozo uzun bir süre Fenerbahçe’nin listesinde olan, fakat bonservisi bir türlü halledilemeyen oyuncu olarak sarı lacivertli kulübe aşinalığı var. Erkan Zengin ise transfer döneminde Fenerbahçe’yi istemiş fakat Aziz Yıldırım ve yönetiminin oyuncu için gerek maddi, gerekse manevi anlamda kesinlikle destek olmadığı bir süreç yaşamıştı. Özer Hurmacı da bir dönem sarı lacivertli ekipte top koşturan, fakat fazla forma şansı bulamayan bir oyuncu olarak hafızalarda kalırken, en önemlisi Ersun Yanal’ın Aziz Yıldırım ile ağır tartışmaları ve ikilinin yollarının ayrılmasından sonra sözlü sataşmaların bir hayli fazla olması maçın önemini bir kat daha artırıyor.