Trabzonspor Napoli'den 4 yedi, G.Saraylılar Abdurrahim Albayrak'a teşekkür etti

Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu konusunda tam isabet sağladı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK NE KARAMAN'I İSTEDİ NE YANAL'I

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan maçlardan sonra alınan talihsiz sonuçlar bir bakıma Abdurrahim Albayrak’ı haklı çıkardı!

HİKMET KARAMAN LİGDE DÖKÜLÜYOR ERSUN YANAL İSE DÜŞE KALKA DEVAM EDİYOR

Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasından sonra adı ciddi bir şekilde sarı kırmızılı kulüple anılan iki teknik adam, şu an için gösterdikleri performansla sınıfta kaldı. Galatasaray’ın kapısından dönen Hikmet Karaman Ç.Rizespor’un başında istediği ivmeyi bir türlü yakalayamazken, Ersun Yanal Türkiye’de iki ileri bir geri, Avrupa’da ise tam bir fiyasko yaşadı. Hamza Hamzaoğlu ile doğru bir tercih yaptığını düşünen Galatasaray camiası ve yönetimi bu konuda taraftarlardan tam not aldı.

Galatasaray'ın başında ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Hamza Hamzaoğlu, 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.