Dev maç öncesi Olcan Adın - Umut Bulut pazarlığı

Trabzonspor ile Galatasaray arasında bu akşam oynanacak kritik maç öncesi, iki başkan arasında dev takas için görüşme yapılacak.

İKİ TAKIM ARASINDA DEV TAKAS

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik heyetin ısrarla takımda görmek istediği Bordo-mavili yıldız için İbrahim Hacıosmanoğlu ile pazarlık masasına oturacak.

Aysal, Hacıosmanoğlu'na ilk olarak Olcan Adın'ın bonservisi için ne kadar ücret istediğini soracak. Rakam uygun bulunursa pazarlıklar başlayacak. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Galatasaray'ın belirlediği fiyatın çok üstünde bir rakam istemesi halinde Ünal Aysal bu kez takas planını devreye sokacak.

TRABZONSPOR DA UMUT BULUT'U GERİ İSTİYOR

Bordo-mavililer, Ocak ayında Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş'u istemiş, Sarı-Kırmızılılar bu transfere onay verse de Yekta ile anlaşma sağlanamamıştı.

Ancak şartlar değişti. Santrfor arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Galatasaray'da yeterli forma şansı bulamayan eski golcüsü Umut Bulut'u yeniden kadrosuna katmak istiyor. Umut Bulut da iki tarafın anlaşması halinde kariyerinin en iyi dönemini geçirdiği Trabzon'a dönmeye sıcak bakıyor.