Trabzonspor Divan Kurulu'ndan sert açıklamalar

Trabzonspor Divan Kurulu'nda düzenelenen basın toplantısında Galatasaray karşılaşmasındaki hatalar ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun açıklamaları ele alındı.

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasındaki hakem hataarı gğndeme bomba gibi düştü. Trabzonspor Divan Kurulu da bu oalylara sessiz kalmadı ve bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...

Basın toplantısında sözü alan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen şu açıklamaları yaptı;

Galatasaray- Trabzonspor maçında bir hakem faciası yaşanmıştır. Ülkenin spor camiası dışında, uluslarası spor ve ana haber programlarına konu olan bu maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel), herkesin büyük tepkisin çekmiştir.

Verilen ve verilmeyen penaltılar, adalet anlayışı ile bağdaşmayan kart uygulamaları, maçın oynanma süresi izleyenleri dehşete düşürmüştür. Karşı takım taraftarları bile bu haksızlığa tepki koyabilmiştir. 

Buna rağmen, büyük haksızlığın mimarları, taşeronları ve iş birlikçileri; medeni bir gönül alma duygusu olan özürü bile, Trabzonspor'dan ve futbol camiasından esirgemişlerdir.

MHK Başkanı Kuddusi Müfütoğlu, yaptığı basın toplantısında Trabzonspor'a yapılan haksızlığı kabul etmekle birlikte, kendisine Trabzonspor'un mağduriyetini giderme şeklindeki soruları duymazdan gelmiş, aksine oyuncularımızın ceza almaları yönündeki açıklamaları ile gündemi değiştirmeye çalışmıştır. Anlaşılan o ki, sahada yapılanlar yeterli görülmüştür. TFF ise suskunluğu tercih etmektedir.