Tivibu Spor Frekans Ayarları, Atromitos Maçı Tivibu Spor’da Yayınlanacak(2015.8.20)!

Bugün oynanılacak Fenerbahçe Atromitos mücadelesinin ücretsiz yayınlayacak Tivibu Spor ‘un frekans ayarlarını ajanshaber.com da rahatlıkla bulabilirsiniz.

Şampiyonlar ligi ön eleme turunda Ukrayna temsilcisine elenen temsilcimiz Fenerbahçe bugün Atromitos ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı ise Tivibu Spor da naklen yayınlayacak.

TİVİBU SPOR İZLE

Fenerbahçe ile bugün karşılaşacak takım olan Atromitos 279 gündür evinde yenilgi yüzü görmedi. En son 9 ay önce evinde yenilen takım bugün de en az Sarı Lacivertli takımımızdan 1 puan almak için sahada savaşacaklardır.

Fenerbahçe’ye bu zorlu maçında başarılar diliyoruz. Fenerbahçe Atromitos maçını ise ücretsiz Tivibu Spor’dan izleyebilirsiniz. Uzun zamandır D-Smart’ın verdiği UEFA maçlarını artık Tivibu Spor aracılığı ile izleyebileceksiniz. Tivibu Spor izleyebilmek için size aşağıda vereceğimiz Tivibu Spor frekans ayarların doğru şekilde girerseniz Fenerbahçe Atromitos maçını ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

TİVİBU SPOR FREKANS

Tivibu Spor Frekans :  4A 42 Doğu / H-Yatay / 11853Mhz / 25.000

Fenerbahçe’nin rakibi karşısında bir artısı ise hocaları olan Victor Pereira Fenerbahçe’den önce Yunan ekibi olan Olimpiaokosu çaliştirmiş olmasıdır. Yunan Ligine hakim olan Victor Pereira rakibi rahatça analiz edip takımına nalatacaktır. Victor Pereira bugün maçı tribünden yönetecektir.

etiket: Tivibu Spor, Tivibu Spor İzle, Tivibu Spor Frekans