Tivibu Aylık Ücreti Ne Kadar? Tivibu Paketlerin de Neler Var(2015)!

Dün Fenerbahçe Atromitos UEFA ön eleme maçını ücretsiz olarak yayınlayan Tivibu'nun aylık ücreti ne kadar ? Tivibu hakkında ayrıntılı bilgiyi ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Dün Fenerbahçe Atromitos UEFA ön eleme maçını ücretsiz olarak yayınlayan Tivibu spor reytingleri alt üst etti. Tivibu aylık ücret fiyatları spor severlere uygun geldi. Tivibu’ya üye olmak için TTNET kaydınız olmasına gerek yok.

TİVİBU AYLIK ÜCRETİ NE KADAR

Fenerbahçe Atromitos maçı ile iyi bir reklam yapan Tivibu Spor aylık ücreti ne kadar ? Tivibu süper paketin’nin için de olan Tivibu Spor paketi 24 Ay kalma sözü ile 39 Tl’ye abone olup Tivibu Spor’u izleyebilirsiniz. Tivibu Spor bu sezondan itibaren Şampitonlar Ligi ve Avrupa Ligi karşılaşmalarını yayınlayacak. Tivibu bu karşılaşmaları toplam da 4 farklı kanallardan yayınlayacak. Tivibu aylık ücreti ne kadar derseniz giriş ücreti de 29 TL’dir.

TİVİBU PAKETLERİ

24 ay kalma sözü ile giriş ücreti : 29 TL

24 ay kalma sözü ile sinema paketi: 19 TL

24 ay kalma sözü ile süper paket: 39 TL

TİVİBU PAKETLERİ İÇİNDE NELER VAR 

Tivibu Giriş paketinde 200 yakın Hd görüntü sağlayan popülaritesi yüksek olan kanallar ve 200 yakın normal kanllar bulunmaktadır.

Tivibu Sinema Paketi: Sadece sinema severlere değil içinde belgesel, dizi, çizgi film ve her yaşa her zevke hitap edecek kanallar var. Tivibu Sinema Paketinde 30’dan fazlası fazlası Hd olan 190 tane kanal bulunmaktadır. 4000 üzerin de seç izle seçeneği bulunmaktadır.

Tivibu Süper Paket: Tivibu giriş paketi ve içerisine Tivibu Sinema paketi de bulunduran Tivibu süper paket’in içerisin de Tivibu Spor kanalları da bulunmaktadır. Tüm Şampiyonlar Ligi maçlarını ve Uefa karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi ve Uefa karşılaşmaları hariç Hollanda Ligleri ve İtalya Kupa maçlarınıda izleyebilirsiniz.

etiket:Tivibu,Tivibu aylık ücret ne kadar,Tivibu Spor ne kadar,Tivibu paketler,Fenerbahçe Atromitos,Tivibu spor,Tivibu ne kadar,tivibu abonelik