Tek transfer yapıldı o da Galatasaray'a karşı oynayamadı!

Fenerbahçe'nin şampiyon kadrosuna yaptığı tek takviye olan Diego Ribas, bu sezon oynanan iki Galatasaray derbisinde de forma giyemedi.

DIEGO RIBAS YİNE FORMA GİYEMEDİ

Fenerbahçe'nin sezon öncesi transfer ettiği Diego Ribas, takımı iki kez Galatasaray'la karşı karşıya gelmesine rağmen, bu maçların hiçbirinde forma giyemedi. Süper Kupa'da lisansı yetişmediği için oynayamayan Brezilyalı yıldız, dün akşamki lig mücadelesinde ise teknik direktör İsmail Kartal tarafından tercih edilmedi. Kartal, bu oyuncunun yerine sakatlıktan çıkan Raul Meireles'e görev verdi.

304 DAKİKA SAHADA KALDI

Son dört maçta 11'de sahaya çıkan Diego, TT Arena'da kulübede oturdu. Tecrübeli futbolcunun kesik yemesinde son beş karşılaşmada gol veya asist yapamaması etkili oldu. Ligde toplamda 304 dakika forma giyen Diego, 1.2 şut ortalaması ile kariyerinin en düşük rakamına ulaştı.

MORALİ OLDUKÇA BOZUK

Diego Ribas'ın Galatasaray derbisinde yedek kalması nedeniyle moralinin bozuk olması dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe'nin pozisyonlarında kulübedeki herkes reaksiyon gösterirken, Brezilyalının yüzünden düşen bin parçaydı.