Sow’dan F.Bahçe için büyük feda!

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldız oyuncusu Moussa Sow’un Fenerbahçe’ye gelebilmek için Al Ahli’deki üç aylık alacağından vazgeçtiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldız oyuncusu Moussa Sow’un Fenerbahçe’ye gelebilmek için Al Ahli’deki üç aylık alacağından vazgeçtiği ortaya çıktı.

Transfer sezonunun son gününde Fenerbahçe’nin, eski golcüsü Moussa Sow’u renklerine tekrardan bağlaması taraftarı en çok sevindiren gelişmelerden biri oldu. Sarı lacivertli takım eski yıldızını Al Ahli takımından 1 yıllığına kiraladı. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 30 yaşındaki golcünün dönebilmek için büyük fedakârlıklar yaptığını söyledi.

“ÜÇ AYLIK ALACAĞINDAN VAZGEÇTİ, BİZLE DE PARA KONUŞMADI”

Mahmut Uslu, Sow’un transfer sürecine ilişkin açıklama yaptı. Uslu, Moussa Sow’un Fenerbahçe’ye gelebilmek için Al Ahli’deki üç aylık alacağından vazgeçtiğini belirtirken “Bizle de para konuşmadı, ‘ne verirseniz razıyım’ dedi. Burada, orada kazandığının yarısını kazanacak” ifadelerini kullandı.

3 AYLIK MAAŞI YAKLAŞIK 1 MİLYON EURO’YDU

Moussa Sow eski kulübü olan Al Ahli’de yıllık 4 milyon Euro alıyordu. Sow Fenerbahçe’de ise yıllık 2 milyon Euro kazanacak. Maaşında 2 milyon Euro kayıp yaşayacak olan yıldız futbolcunun Al Ahli’de bıraktığı 3 aylık maaşı ise yaklaşık 1 milyon Euro’ydu.

30 yaşındaki yıldız oyuncu Moussa Sow, maddi anlamda büyük bir kayıp yaşasa da Fenerbahçe’ye döndüğü için hayatının en mutlu dönemlerinden birini yaşıyor.

TRANSFER DÖNEMİNİN SONUNDA LİSANS PANİĞİ

Transfer döneminin sonlanmasıyla TFF’nin internet sitesine bakan taraftarlar Moussa Sow’un lisansının çıkmadığı görünce panik yaşadı. Bu olay taraftarlar arasında büyük panik yaşanmasına neden oldu ancak kısa süre sonra Sow’un bilgileri, TFF’nin sitesinde yer aldı.