Sow sürprizi! Dönüyor

Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye sattığı Moussa Sow’u kiralamak için oyuncu ve kulübüyle anlaştı.

Fenerbahçe, eski golcüsü Moussa Sow’a kavuşuyor.  Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye 16 milyon Euro karşılığında sattığı yıldız forvet oyuncusu Sow, Sarı-lacivertli ekibe geri döndü.

106 SÜPER LİG MAÇINDA 51 GOL ATMIŞTI

Sow 2011-2012 sezonunda 2015-2016 sezonuna kadar Fenerbahçe forması giymişti. Moussa Sow, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 106 Süper Lig maçında 51 gol atarken 17 asistlik performans takımına katkı sağlamıştı.

SOW 16 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA AL AHLİ’YE TRANSFER OLMUŞTU

Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Senegalli Moussa Sow, 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Al Ahli’ye transfer olmuştu. Fenerbahçe kadrosundaki derin değişiklik nedeniyle kulüpten ayrılmak zorunda kalan Sow, Kadıköy’e dönmek için gün sayıyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda en çok mutlu olacak olanlar ise kuşkusuz Fenerbahçe taraftarı olacak.

Fenerbahçe dün gece İstanbul’a getirdiği Jeremain Lens’in ardından Moussa Sow transferini de bitirmek istiyor. Jeremain Lens transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalaması beklenen 28 yaşındaki kanat oyuncusu, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp" ifadesini kullandı.

Jeremain Lens burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken Advocaat ile görüştüğünü de belirtti. Lens, “Son görüşmeleri bugün yapacağız. Umarım, Fenerbahçe futbolcusu olurum. Advocaat ile görüştüm. Hollanda'daki birçok arkadaşımla görüştüm ve Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Fenerbahçe taraftarı tek kelimeyle harika” dedi.