Sow nefeste!

Şampiyonluk yolunda çok kritik bir deplasmana giden Fenerbahçe, Sergen Yalçın'ın takımı Sivasspor karşısında 3 puanı son dakikalarda aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u 3-2 yendi.

8. dakikada Mehdi Taouil Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden saniyeler sonra Diego Ribas skoru eşitledi. 24. dakikada Yiğidolar, Cicinho'nun müthiş frikik golüyle bir kez daha öne geçti: 2-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. 56. dakikada Webo skoru 2-2'ye getirdi. 87'de ise Sow Fenerbahçe'yi 3-2 öne geçiren golü kaydetti.



Bu sonucun ardından Fenerbahçe 66 puana yükselerek, lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer aldı. Sivasspor ise 34 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR:

YILDIRIM'IN CEZASI SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), tarafından "sportmenliğe aykırı" açıklamaları nedeniyle verilen 60 günlük hak mahrumiyeti cezası sona eren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile takip etti. Karşılaşmayı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da izledi.

SİVASSPOR'DA ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Sivasspor'da sezonu kapatan Michael Eneramo ve İbrahim Toraman'ın yanı sıra defans hattının önemli isimlerinden stoper Manuel Da Costa, sol bek Ziya Erdal ve kaleci Korcan Çelikay, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemedi.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçeli taraftarlar, kale arkası tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümü doldurarak, takımlarına destek oldu. Sivassporlu futbolcular, sahaya "Sultan şehre güzel çehre, daha temiz Sivas için el ele" yazılı pankartla çıktı. Maç öncesi teknik direktörler Sergen Yalçın ve İsmail Kartal birbirlerine başarı diledi.