Şok iddia: Ersun Yanal'dan Bruno Alves bombası!

Şampiyon teknik adam Trabzonspor'da kadro mühendisliğine gidiyor... Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan sonra kendisine takım bul denilen Portekizli futbolcu Ersun Yanal'ın listesine girmiş durumda.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU ŞAMPİYONLUK ÖNLEMİNİ ALDI

Transfer döneminde takıma büyük yatırımlar yaparak 20’yi aşkın futbolcuyu kadrosuna kazandıran İbrahim Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic’le yollarını ayırıp Ersun Yanal’la anlaşmaya vardı. Hali hazırda 12 puanı olan ve liderin 7 puan gerisinde kalan bordo mavili ekibin şampiyonluğa oynaması için Boşnak teknik adamı acil olarak görevden alan Hacıosmanoğlu, Yanal’la beraber iyi bir çıkış yapma peşinde.

ERSUN YANAL BRUNO ALVES'İ İSTİYOR

Şampiyon teknik adam Ersun Yanal’sa 2007 yılında Trabzonspor’un başına geçmiş sonraki süreç onu Fenerbahçe’de şampiyonluğa kadar götürmüştü. Geçtiğimiz sezon sarı lacivertli ekibe 19. Şampiyonluğu yaşatan Yanal, gerek futbolcularla, gerekse teknik heyetiyle iyi bir uyum yakalamış, belirli ve istikrarlı 11’i ile bir bakışta sayılabilecek bir takım yaratmıştı. İşte o takımın omurgasını oluşturan, defansta verdiği güvenle büyük alkış toplayan Bruno Alves Ersun Yanal’ın devre arasında en fazla istediği futbolcuların arasında yer aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında kaybettiği derbide gördüğü kırmızı kartla gözden düşen Portekizli oyuncuya kapılarını açan Ersun Yanal’ın, tecrübeli oyuncuyla çalışmak istediği anlaşıldı. Yabancı kontenjanını Trabzonspor’a kiralık gelen Belkalem’le açmak isteyen deneyim çalıştırıcının, Cezayirli oyuncuyu Watford’a geri göndermek istediği, Bruno Alves’i ise transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giyen Alves 8 sarı 1 kırmızı kart görmüştü.