Sneijder'den iddialı açıklamalar

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisi öncesi ddialı açıklamalarda bulundu.

ESM ekibini konuk ettiğimiz buluşmada bir diğer misafirimiz de Wesley Sneijder’di. İkinci kez baba olmanın gururunu yaşayan tecrübeli futbolcunun mutluluğu, gözlerinden okunuyordu. Hollandalı futbolcuyla bir araya gelişimizde görünen en net unsur ise Galatasaray’ın bir kez daha şampiyon olacağına dair inancının ne kadar yüksek olduğuydu:

"İMZAYI ATTIM VE RAHATLADIM" 

“Oğlum bana artı bir güç veriyor. İnanın hayata farklı bakıyorsunuz. Son dönemde güzel şeyler oldu. Ailece burada çok mutluyuz. Sözleşme konusu da çözüldü. Aslında benim için sorun değildi, zaten burada kalacağımdan emindim; fakat basın için iyi oldu! İmzayı attım, rahatladım. Şu an her şey yolunda. Bundan sonra Galatasaray’ı yukarılara taşımak için yeni şampiyonluklar kazanmak için elimden geleni yapacağım.”

"YOĞUNLUKLA DA BAŞ ETMELİYİM" 

“İkinci kez baba olmam beni inanılmaz mutlu etti. Doğumdan sonra tabii ki bir yoğunluk var. Herkes arayıp soruyor. Mesaj atıyor ve misafirliğe geliyor. Bir futbolcu olarak aynı zamanda bunlarla da baş etmelisin! Bu arada önemli maçlarımız var. Ama bundan şikayetçi değilim; Şu an eşimle birlikte oğlumuz için çok mutluyum.”

"ÇOK ZOR MAÇ OLACAK, AMA..."

“Derbi bizim için çok önemli. Son maçta güzel goller attım ve kazandık; ama bu, aynı sonucun tekrarlanacağı anlamına gelmez. Yeni bir derbi. Deplasmanda oynayacağız. Robin ile bir kaç kez karşı karşıya geldim, ama burada ilk kez oynayacağız. Zor maç olacak. 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız.”

"TUR İÇİN ARTIK ŞANSIMIZ VAR"

“Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir gruptayız. Benfica’nın Atletico’yu yenmesi çok kötü olmuştu, biz de bu durumda Astana’yı yenmeliydik. O beraberlik bizim için çok kötü oldu, ama Benfica’yı yenerek hesapları yeni baştan yapma şansı yakaladık. Tur için artık çok daha fazla şansımız var. Çünkü Galatasaray’ın bu kupada olma kalitesi ve tecrübesi var.”

"BEŞİKTAŞ DA ÇOK İYİ GİDİYOR" 

“Lig şampiyonluğu yarışında şu an 3 büyükler zirvede. Bakıldığında, Beşiktaş çok iyi bir grafik çiziyor. Yeni gelen yıldızlar kısa sürede uyum sağladı. Fenerbahçe de birçok yıldıza kadrosuna kattı. Ama bir şeyi unutmayalım; şampiyonluğu yıldızlar kazanmaz. Her zaman iyi takım, şampiyon olur. Biz, iyi bir takımız. Kadromuzu koruduk ve daha tecrübe kazandık. Oturmuş bir takımımız var ve bu nedenle de yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz.”

"TARAFTARIMIZ ÖYLE ATEŞLEDİ Kİ"

"Galatasaray taraftarının en çok neyini beğeniyorum, biliyor musunuz; Düşünün, evinizde oynuyorsunuz. Arena’da Atletico 2-0 öne geçmiş, ikinci yarının başında o muhteşem taraftar bizi o kadar ateşledi ki, bir kez daha bu formayı giydiğim için gururlandım. Onlara ne kadar teşekkür etsek az ve iyi ki Galatasaray’da top koştuyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum.”