Sivasspor 2 - 1 Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası yarı Final rövanş maçında Galatasaray, Sivasspor'a 2-1 yenilmesine rağmen ilk maçı 4-1 kazandığı için finale yükseldi.

M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90'Sarı kırmızılılarda Aydın Yılmaz, sarı kart gördü.
90'Galatasaray'ın karşı atağında Yasin'in ceza alanı dışından kaleye şutunda top yandan az farkla dışarıya gitti.
90'Kırmızı beyazlılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cicinho'nun ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
90'Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Olcan Adın oyundan çıkarken Aydın Yılmaz oyuna girdi.
90'Gelişen Sivasspor atağında Chahechouhe'nun ceza alanı dışından sert şutun yandan az farkla dışarıya gitti.
90'Mücadelenin hakemi Mustafa İlker Coşkun, karşılaşmanın sonuna 6 dakika ilave etti.
89'Galatasaray yine etkili geldi. Emre'nin pasında ceza alanı içinde topla buluşan Yasin, kaleye şut açısı aradı ama o açıyı bulamayınca topu kaybetti.
88'Sivasspor'da oyuncu değişikliği. Kadir Bekmezci oyundan çıkarken Manuel Da Costa oyuna dahil oldu.
87'Gelişen Galatasaray atağında Yasin, ceza alanı yakınlarında Cicinho'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.



84'GOL! Emre Çolak (p)

83'Penaltı vuruşu kullanılacağı sırada Cicinho ile Yasin Öztekin arasında bir gerginlik yaşanmaya başladı... Penaltıyı Emre Çolak kullanacak.
82'Sivassporlu oyuncular hakeme yoğun itirazlara başladı. Aatif Chahechouhe ve Burhan Eşer sarı kart gördü.
81'PENALTI! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağın devamında Yasin, sol kanattan son çizgi yakınlarından ceza alanına girerken rakibinin darbesiyle yerde kaldı ve karar penaltı.
80'Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği. Yekta Kurtuluş oyundan çıkarken Hakan Balta oyuna dahil oldu.
79'Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Olcan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Dzemaili'nin sert şutunda Ertuğrul topu son anda kornere çeldi.
78'Galatasaray yarı alanında topla buluşan Olcan, rakibinden geçip atak başlatmak istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruşu verdi.
77'Bu kez gelişen Galatasaray atağında Yasin'in ceza alanı dışından şutunda top savunmadan sekti.
76'Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Goran Pandev oyundan çıkarken Yasin Öztekin oyuna girdi.
75'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topa Batuhan yakın mesafeden vuruşunu yaptı ama Sinan bu kez gole izin vermedi.
75'Sivasspor'un atakları devam ediyor. Hızlı gelişen atakta Yekta, Kadir'e faul yaptı ve sarı kart gördü.

73'GOL! Batuhan Karadeniz

73'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cicinho'nun ceza alanına ortasında Batuhan'ın kafa vuruşunda top Sinan'da kaldı.
72'Bir başka Sivasspor atağında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Batuhan, sağ ayağının dışıyla kaleye vuruşunu yaptı ama savunmadan seken top kornere gitti.
71'Sivasspor, Batuhan'ın golüyle umutlandı ve baskıyı arttırmaya çalışıyor.
70'Sivasspor, yine etkili geldi. Sol kanattan ceza alanına giren Fatih'in kale sahasına çevirdiği topu Telles karşıladı.Ceza alanı dışında top kontrol eden Utaka'nın sert şutu üstten dışarıya gitti.
69'Sivasspor'da Kadir, topu Emre'den çalıp pasını Chahechouhe'ye verdi. Chahechouhe çalımlarla ceza alanı sağ çaprazına kadar gidip kaleye şutunu çekti. Sinan'dan dönen top boşta kaldı ve Batuhan, sağ köşeye vuruşunu yapıp topu ağlarla buluşturdu.

69'GOL! Batuhan Karadeniz

68'Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Taouil'in ceza alanına ortasında İbrahim'in kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
67'Sivas'ta artık maçın son anlarına doğru yaklaşıyoruz. Gol yemeden 3 gole ihtiyacı olan Sivasspor'un umutları her geçen dakika biraz daha azalıyor.
65'Bir başka Sivasspor atağında Batuhan, ceza alanı ön bölümünde Utaka ile ver-kaç yapıp ceza alanına girdi ama topa vurmak isterken Semih'e faul yaptı.
64'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cicinho'nun ceza alanına ortasında kaleci Sinan yükselip topun sahibi oldu.
63'Bu kez gelişen Sivasspor atağında Chahechouhe'nun pasında topla buluşan Cicinho'nun ceza alanı dışı sağ çaprazından sert şutunda savunmadan seken top kornere gitti.
62'Sarı kırmızılılar gole çok yaklaştı. Kontra atakta savunma arkasına sarkan Yekta, topu alıp ceza alanına kadar gidip sol çaprazdan ceza alanına giren Olcan'a pasını verdi. Olcan'ın gelişine vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
61'Etkili gelişen Sivasspor atağında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Utaka'nın kaleye yerden sert şutunda Sinan gole izin vermedi.
57'Sarı kırmızılılar kontra atak şansı yakaladı ama Telles'in ceza alanına koşu yapan Pandev'e pasında ofsayt bayrağı kalktı.
56'Sivasspor'da oyuncu değişikliği. Musa Sinan Yılmazer oyundan çıkarken John Utaka oyuna dahil oldu.
55'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Pandev, ceza alanına ara pasında Dzemaili, topa hareketlendi ama topu kontrol etmek isterken yerde kaldı ama oyun devam etti.
54'Ev sahibi ekipte John Utaka, oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
53'Bu pozisyonun ardından hakeme tepki gösteren Batuhan Karadeniz maçın ilk sarı kartını gördü.
52'Sivasspor yine sağ kanattan geldi. Taouil, ceza alanı yakınlarından ceza alanına ara pasını attı ama Burhan topu almak isterken rakibine faul yaptı.
51'Galatasaray'da Emre Çolak, Musa Sinan Yılmazer ile girdiği ikili mücadele sonrasında bir sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi yapılıyor.
50'DİREK! Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Cicinho'nun ceza alanına etkili ortasında Batuhan'ın kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Ardından savunma topu uzaklaştırdı.
49'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cicinho'nun ceza alanına ortasında Koray'ın kafasından seken topu Sinan kontrol etti.
48'Sivasspor'un gole yaklaştığı an... Chahechouhe, sol kanattan çalımlarla ceza alanı ön bölümüne kadar gelip pasını ceza alanı içindeki Burhan'a verdi. Burhan'ın sağ köşeye sert şutunda Sinan topu kornere çeldi.
47'Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Chahechouhe, Olcan'a faul yaptı.
46'Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

D.A.Sivasspor - Galatasaray maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'Sivasspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Olcan, rakibinden topu almak isterken faul yaptı.
44'Sivassporlu oyuncular kendi yarı alanlarında pas yapıyor...
43'Galatasaray'da Alex Telles bir sakatlık geçirdi ve tedavisi yapılıyor. Telles'in ciddi bir problemi yok. Oyuna devam edebilecek.
42'Hızlı gelişen Sivasspor atağında Chahechouhe'nun pasında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Musa'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
41'Sivas 4 Eylül Stadı'nda ilk yarıda artık son anlar. Tempo düşmüş durumda. Top Galatasaray'da.
39'Sol kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Umut'un pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Olcan topu kale sahasına çevirdi ama orada hiçbir arkadaşı yoktu.
38'Sivasspor karşı atağında Chahechouhe'nun ceza alanı dışından kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.
37'Sarı kırmızılıların etkili geldiği dakika. Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Emre'nin penaltı noktası yakınlarına çevirdiği topa Olcan vurdu. Savunmadan dönen topu kontrol eden Umut'un pasında bu kez de Dzemaili şansını denedi ama pozisyondan sonuç çıkmadı.
36'Geride kalan 35 dakikalık bölümde topla oynama oranlarında Sivasspor'un %54'e %46 üstünlüğü bulunuyor.
35'Kırmızı beyazlılar bu kez sağ kanattan geldi. Cicinho, ceza alanına sağ yan çizgisinden ceza alanına girip penaltı noktası yakınlarına pasını attı ama savunma topu karşıladı.
34'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Kadir'in ceza alanına ortasında Batuhan yükselip kafa vuruşunu yaptı ama Sinan gole izin vermedi.
33'Sivasspor yine etkili geldi. Sol kanattan ceza alanına giren Fatih'in kale sahasına çevirdiği topa Batuhan'dan önce Semih müdahale etti ve top kornere gitti.
31'Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Cicinho'nun ceza alanına etkili ortasında Batuhan topa yükseldi ama topa dokunamadı.
30'DİREK! Sol kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Olcan, hızla ceza alanına girip pasın daha müsait durumda olan Umut'a verdi. Umut'un kaleye gönderdiği top üst direğe vurup oyun alanını terk etti.
29'Sivasspor'un gole yaklaştığı an.. Etkili gelişen Sivasspor atağında Kadir'in pasında ceza alanının hemen içinde topla buluşan Musa'nın pasında topu alan Batuhan'ın kaleye plase vuruşunda top savunmadan sekip kornere gitti.
28'Etkili paslarla atağa çıkan Galatasaray'da Sabr'nin pasında ceza alanı yakınlarında sağ kanatta topla buluşan Emre'nin ceza alanına ortasında kaleci Ertuğrul topun sahibi oldu.
27'Kullanılan taç atışının ardından sol çaprazdan ceza alanına giren Olcan'ın kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.
26'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına kavisli ortasında herkesi aşan top diğer kanattan taca gitti.
25'Sarı kırmızılı takımda bu kez Emre, ceza alanı dışından şansını denedi ama bu top da kaleyi bulmadı.
24'Gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın ceza alanı dışından sert şutunda top kaleyi bulmadı.
23'Galatasaray, İstanbul'da oynanan mücadeleyi 4-1 kazandı. Sivasspor, gol yemeden 3 gol attığı takdirde turu geçen taraf olacak. Galatasaray'ın 1 gol atması halinde ise Sivasspor'un 5 gol bulması gerekecek.
22'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Taouil, Dzemaili'ye faul yaptı.
21'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
20'Galatasaray, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Yekta'nın ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı top kornere gitti.
19'Sarı kırmızılı oyuncuların pas oyunu rakip yarı alanda devam ediyor. Tempo düşmüş durumda.
18'Galatasaraylı oyuncular bu bölümde pas yaparak oyunu biraz olsun soğutmak istiyor.
16'Ev sahibi ekip bu kez sağ kanattan geldi. Musa, Sinan ile ver-kaç yapıp son çizgi yakınlarına kadar indi ama topu oyun alanında tutamadı.
15'Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Fatih, ceza alanı yakınlarına kadar gidip ortasını yaptı ama savunmada Koray topu uzaklaştıran isim oldu.
14'Rakip yarı alanın ilk metrelerinde sol kanatta topla buluşan Pandev'in savunma arkasına koşu yapan Umut'a pasında araya savunma girdi.
13'Sivassporlu oyuncular rakip yarı alanda baskı yapıyor...
12'Kullanılan serbest vuruştan Cicinho'nun kale sahası yakınlarına ortasında top herkesi aştı.
11'Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Burhan, ceza alanı yan çizgisinin hemen üstünde yer kaldı ve karar serbest vuruş. Burhan, pozisyonun içeride olduğunu ve kararın penaltı olması gerektiği yönünde itiraz etti ama karar değişmedi.
22'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Taouil, Dzemaili'ye faul yaptı.
21'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
20'Galatasaray, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Yekta'nın ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı top kornere gitti.
19'Sarı kırmızılı oyuncuların pas oyunu rakip yarı alanda devam ediyor. Tempo düşmüş durumda.
18'Galatasaraylı oyuncular bu bölümde pas yaparak oyunu biraz olsun soğutmak istiyor.
16'Ev sahibi ekip bu kez sağ kanattan geldi. Musa, Sinan ile ver-kaç yapıp son çizgi yakınlarına kadar indi ama topu oyun alanında tutamadı.
15'Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Fatih, ceza alanı yakınlarına kadar gidip ortasını yaptı ama savunmada Koray topu uzaklaştıran isim oldu.
14'Rakip yarı alanın ilk metrelerinde sol kanatta topla buluşan Pandev'in savunma arkasına koşu yapan Umut'a pasında araya savunma girdi.
13'Sivassporlu oyuncular rakip yarı alanda baskı yapıyor...
12'Kullanılan serbest vuruştan Cicinho'nun kale sahası yakınlarına ortasında top herkesi aştı.
11'Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Burhan, ceza alanı yan çizgisinin hemen üstünde yer kaldı ve karar serbest vuruş. Burhan, pozisyonun içeride olduğunu ve kararın penaltı olması gerektiği yönünde itiraz etti ama karar değişmedi.
10'Galatasaray karşı atağında Emre'nin pasında topla buluşan Yekta'nın ceza alanı dışından kaleye şutunda top savunmadan sekti.
9'Bir başka Sivasspor atağında Taouil'in ceza alanı dışı sağ çaprazından etkili şutunda top üstten dışarıya gitti.
8'Ev sahibi ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cicinho'nun ceza alanına ortasında Ümit, kafa vuruşunu yaptı ama top kaleci Sinan'da kaldı.
7'Bu kez gelişen Galatasaray atağında Olcan, topla birlikte ceza alanı ön bölümüne kadar gidip kaleye şutunu çekti ama Ertuğrul topu kontrol etmeyi başardı.
6'Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Musa, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı. Batuhan'ın gelen topa kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
5'İlk maçı 4-1'lik skorla kaybeden Sivasspor, erken gol bulup tur için umutlanmak istiyor...
4'Sol kanattan etkili gelişen Sivasspor'da Burhan, ceza alanına girdi ama Koray, son anda topa müdahale etmeyi başardı.
3'Sivasspor takımında özellikle Aatif Chahechouhe maça çok etkili, istekli başladı.
2'Sivasspor, sol kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan taç atışı kullandı. Fatih'in doğrudan ceza alanına gönderdiği topu savunma karşıladı.
1'İlk düdük çaldı ve karşılaşma Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM: Mustafa İlker Coşkun
SAAT: 20.30

MEDICANA SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, İbrahim Öztürk, Ümit, Fatih, Burhan, Kadir, Mehdi, Utaka, Aatif, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

GALATASARAY: Sinan, Sabri, Semih, Koray, Telles, Dzemaili, Yekta, Umut, Emre, Olcan, Pandev
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu