Beşiktaş ve Galatasaray yine aynı oyuncunun peşinde

Son yıllarda transfer hedefleri sürekli kesişen Beşiktaş ile Galatasaray, bu kez de Sunderland'in İsveçli yıldızı için karşı karşıya geldi.

İNGİLİZLERDEN LARSSON İDDİASI

Transfer mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Avrupa basınında önemli transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Bu iddialardan bir tanesi hem Galatasaray'ı hem de Beşiktaş'ı yakından ilgilendiriyor.

Önceki günlerde İngiliz basınında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'un ilgilendiği iddia edilen Sunderland'ın 29 yaşındaki İsveçli orta saha oyuncusu Sebastian Larsson'un sarı kırmızılı formayı giymeye daha yakın olduğu belirtildi.

Sports Mole adlı internet sitesinde çıkan habere göre Almanya'dan Borussia Monchengladbach'ın da talip olduğu oyuncu hangi takıma gideceğini belirleme aşamasında. Almanya'dan Monchengladbach, Türkiye'den Galatasaray ve İngitere'den Stoke City'nin tekliflerini üst sıralara koyan, oyuncu ve menajerinin kararını kısa sürede vereceği belirtildi.

Ayrıca haberde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması dolayısıyla transferde avantajlı olduğu belirtilirken Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin bu transferi bitirmek için hazır olduğu iddia edildi.