Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray artık son viraja girdi

İşte 3 büyüklerin kalan maçları.

ÖNCE LİDER

Süper Lig’de 26.hafta sonlandı.Lider Fenerbahçe dün G.Antepspor deplasmanında kazanarak büyük bir hendek atlattı.Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna ilerleyen Yanal’ın öğrencileri en yakın takipçisi Beşiktaş karşısında bir maç eksiğine rağmen 7 puan önde.27. hafta evinde Bursaspor’la oynayacak olan sarı lacivertliler bu maçtan da 3 puanla çıkması halinde son 7 haftaya 60 puanla girecek.




AKHİSAR'I RAHAT GEÇTİ AMA KARABÜK DEPLASMANI ZOR OLACAK

Beşiktaş ise ligin ikinci yarısına iyi başlamıştı.Trabzonspor beraberliği ile 17.haftaya giren siyah beyazlılar Kayseri,G.Antep,Kasımpaşa ve Bursaspor’u devirerek 12 puan yapması Kara kartalları bir anda şampiyonluk yarışının içine dahil olmalarına sebep oldu.Son olarak Akhisarspor’u 3-0’la geçen Bilic’in takımı bu hafta çok kritik bir Karabük deplasmana çıkacak.




TEK TUTUNACAKLARI DAL ZTK!

Galatasaray’da durumlar diğer iki takıma oranla karışık.Kayserispor’a evinde kaybederek hemen hemen yarıştan kopmuş olan sarı kırmızılılar Avrupa’da da Chelsea karşısında havlu atmıştı.Lider Fenerbahçe’nin şu anda 8 puan gerisinde olan Galatasaray, Trabzonspor Fenerbahçe maçından çıkacak olan hükmen galibiyet kararıyla farkı 11 olarak görecek.Mancini ise bu hafta Konya deplasmanına gidecek.