Şampiyonlar Ligi maçları öncesi 14 takıma şok!

Devler Ligi maçları öncesi sürpriz puan kayıpları yaşayan büyük takımlar arasında Galatasaray ile birlikte Chelsea, PSG ve Zenit gibi ekipler var.

Cumartesi günü TT Arena’da Mersin İdmanyurdu karşısında 2 puan kaybederek taraftarlarını bu sezon erken üzmeye başlayan Galatasaray, yarın İspanyol devi Atletico  Madrid ile karşı karşıya gelecek. Devler Ligi’nin ilk maçında ev sahibi avantajını kullanmak isteyen sarı kırmızılılar Atletico önünde tecrübesini konuşturmak isterken, Simeone ve öğrencilerinin Vicente Calderon’da Barcelona’ya 2-1 kaybetmesi başkent temsilcisini Şampiyonlar Ligi maçı öncesi sarstı.

DEVLER LİGİ MAÇLARI ÖNCESİNDE PUAN KAYBEDEN TAKIMLAR ARASINDA CHELSE VE PSG DE VAR

Hiç şüphesiz Şampiyonlar Ligi maçları öncesi ve yaklaşık 4- 5 gün sonra oynanan lig maçlarında Devler Ligi’ne katılan ekipler bir hayli zorlanmışlardır. Bunun en güzel örneğini Mersin İdmanyurdu karşısında yaşayan Galatasaray, zayıf rakibi karşısında maçı kazanamazken, bir başka Şampiyonlar Ligi ekibi Chelsea, Everton karşısında bozguna uğradı.

Toplamda 32 takımın mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi takımlarından bu hafta 14 tanesi sürpriz puan kayıpları yaşadı.

İşte Devler Ligi arifesinde büyük takımların aldığı sonuçlar;

PSG 2 Bordeaux 2
Galatasaray 1  Mersin İdmanyurdu 1
Malmö 1 Helsingborg 1
Wolfsburg 0 Ingolstadt 0
CSKA Mokova 2 Zenit 2
Juventus 1 Chievo 1
B.Morchengladbach 0 Hamburg 3
Chelsea 1 Everton 3
Bate 1 Shaktarhyor 1
Maccabi 1 Kiryat 1
B.Leverkusen 0  Darmstadt 1
Gent 1 Z.Waregem 1
Lyon 0 Lille 0

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.