Şampiyonlar Ligi hasreti 7 yıla çıktı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına deplasmanda 3-0 yenilerek, "Devler Ligi" hayaline erken veda etti.

Lviv Arena'da, 0-0 tamamlanan ilk maçın rövanşını 3-0 yitiren Fenerbahçe, Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan itibaren devam edecek.

KJAER KIRMIZI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, 90+2. dakikada oyundan atıldı.

Maçın 84. dakikasında sarı kart gören Kjaer, son bölümde bir faul sonrası Alman hakem tarafından ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

En son 2010-11 sezonunda Roma forması kırmızı kart gören Kjaer, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki ilk maçında görev alamayacak.

TARAFTARLARDAN TÜRK GAZETECİLERE SÖZLÜ SATAŞMA

Ukraynalı taraftarlar, basın tribünündeki Türk gazetecilere sataştı.

Ukraynalı bazı taraftarların basın tribününde oturduğu gözlenirken, bu kişiler, özellikle Shakhtar Donetsk'in golleri ve Pereira'nın oyundan atılmasından sonra Türk basın mensuplarına sözlü sataşmada bulundu.

Araya giren güvenlik görevlileri, gerginlik büyümeden basın tribünündeki taraftarları bu bölgeden aldı.

"DEVLER LİGİ" HASRETİ DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe, "Devler Ligi" hasretini 7 yıla çıkardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenen sarı-lacivertliler, Avrupa'nın en üst düzey futbol organizasyonunda 2008-2009 sezonunun ardından süren hasretini devam ettirdi.

Sarı-lacivertliler, bu sürede "Devler Ligi"ne katılabilmek için oynadığı 4 elemede de tur atlamayı başaramadı.