Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarına başladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'de hazırlıklar başladı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de bu müsabakanın hazırlıkları başladı.

Antrenmana kadro dışı bırakılan Caner Erkin katılmadı. Lazar Markovic ve Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Raul Meireles takımla birlikte çalıştı.

Sarı-Lacivertliler'in resmi internet sitesindeki haberde şu ifadelere yer verildi:

"Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında 20 Nisan Çarşamba günü Büyükşehir Torku Arena’da Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Mersin İdman Yurdu maçında oynayan oyuncularımız, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamlarken; diğer oyuncularımız ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, pas çalışmalarıyla sürdürdü. Pas organizasyonlarının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Lazar Markovic ve Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken; Raul Meireles takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçemiz, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına 19 Nisan Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizdeki bu antrenman saat 17.00’de başlayacak."

AZİZ YILDIRIM'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

ÇAKAR'DAN AZİZ YILDIRIM'A SERT YANIT! YA AZİZ...