"Şaka yapıyorum zannediyorlar hayır yapmıyorum"

Fenerbahçe Basketbol Takımı Coach'u Obradovic "Fenerbahçe'nin salonuna kombine bilet almak için gelen taraftarlar gişeden geri dönmek durumunda kalacak. Çünkü bilet bulamayacaklar" dedi.

THY Avrupa Ligi TOP 16 turunda Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ı nefesleri kesen bir mücadelenin ardından Fenerbahçe Ülker Arena'da 85-79 mağlup eden Fenerbahçe 3'de 3 yaparak çeyrek final yolunda dev bir adım attı. İlk 3 periyodun böyük bölümünü geride götüren son 4 dakikada rakibini yakalayarak geçmeyi başaran Fenerbahçe'de coach Obradovic'in dehası bu maçta da kendisini gösterdi. Son periyotta savunmada değişmeli 4 kısaya dönen Nikolai Kalinic'i 1, 2, 3 ve 4 numaları oyunculara savunma yaptıran ve Kuban'ın düzenini bozarak zafere imza atan Obradovic, Sokrates isimli bir degiye verdiği röportajda nasıl bir mantaliyete sahip olduğunu, Fenerbahçe'de hedeflerinin neler olduğunu bir bir açıkladı. Obradovic, "Seyirci rakamları bize fikir vermeli, değil mi? Son iki yılda ortalamamız 10 bin seyircinin üzerine çıktı. Ayrıca, geçen yıl kombine satışlarında rekor kırılmıştı. Bu sezon kombine fiyatları neredeyse iki katına çıktı ama satış rakamı aynı. Umarım gelecek yıl daha fazlası olacak" dedi.

ŞAKA YAPIYORUM ZANNEDİYORLAR. HAYIR YAPMIYORUM

Coach Obradovic, "Bazıları söylediklerimi ciddiye almıyor. Eğleniyorum ya da şaka yapıyorum zannediyorlar. Bir gün Fenerbahçe'nin salonuna kombine bilet almak için gelen taraftarlar gişeden geri dönmek durumunda kalacak. Çünkü bilet bulamayacaklar. Tüm kombineler satılmış olacak. Benim hayalim bu" ifadelerini kullandı. Sırp teknik adam, Avrupa Ligi'nde 4 genç oyuncuya kadrosuda yer veren tek takım olduklarının da altını çizdi.

HER ŞEY ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇER. BAKINIZ BODİROGA!

Büyük oyuncu olmak için çok çalışmak gerektiğinin altını çizen Obradovic, sözlerine şöyle devam etti: Yardımcılarıma bir maçtan sonra 'Yarın kimseye haber vermeyin' dedim. Maçtan sonraki gün Ülker Arena'ya geldik ve baktık ki kimse yok. Ben şut attım. Dejan Bodiroga neden büyük bir oyuncuydu? Sadece takımı için uğraşan adam nasıl böylesine büyük yıldız oldu? Çalışarak, çalışarak ve çalışarak... Bodiroga'nın rutinini şöyle anlatayım...

BİZİM ORDA 'TAŞ ELLİ' DİYE BİR TABİR VARDIR

Avrupa maçı yaptık, kaybettik: Dejan ertesi gün idmanda. Avrupa maçı yaptık, kazandık: Dejan ertesi gün idmanda. Yugoslavya'da 'taş elli' diye bir tabir vardır. Her yerdan, her şekilde sayı atabilen adamlara öyle derler. Antrenmanda Bam bam bam, maça çıkıp yine bam bam bam. 'Taş elli' yakıştırmasını hak edenler iyi antrenman yapmıştır. Çünkü canları acıyordur. O acıyı hissetmezsen bir anlamı yok. Dijan Bodiroga hissederdi.