Sabri Sarıoğlu: Bu iş yıldız almakla olmaz

Sabri'den Fener'in transferlerine mesaj: “Fenerbahçe önemli isimleri kadrosuna kattı ama sıkıntılı bir yanı da var. İstediğiniz kadar dünya yıldızını toplayın, takım haline gelemezseniz başarılı olamazsınız.”

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Sabri, Avusturya’daki kampta yaptığı basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Fenerbahçe’nin yaptığı flaş transferlerin sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, “Fenerbahçe önemli isimleri kadrosuna kattı ama sıkıntılı bir yanı da var. İstediğiniz kadar dünya yıldızını toplayın takım haline gelemezseniz başarılı olamazsınız. Fenerbahçe Kulübü’nün kendi transfer politikası ama biz kendimize bakıyoruz. Biz şampiyon olan, çifte kupa kaldıran kadromuzu koruduk” ifadelerini kullandı.

‘Pazarlıkçı olsaydım...’

Sözleşmesiyle ilgili soruları da yanıtlayan Sabri, “İyi oynadığım bir sezonun ardından biten sözleşmem uzatıldı. İçeri pazarlık yapmaya da girmedim. 5 dakika sohbet ettik, imzayı attım çıktım. Herkesin yorumuna saygım sonsuz. Sanki çok kötü bir sezon geçirmişim gibi bir hava var. Kulübüm bana miktar ve süre olarak bunu uygun gördü. Ben pazarlıkçı biri olsaydım herhalde daha uzun yıl sürecek bir kontrat imzalamak isterdim.”