Rizespor cephesinden sert tepki: Galatasaray da "Ak Saray'a" çıkmadı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcuları kabul etti, sosyal medya yıkıldı.

Yaklaşık 2-3 saat önce sosyal medyada patlayan “Hikmet Karaman Ak Saray’da” tweetleri bir anda gündeme oturdu. Ligin bitimine 2 hafta kala kümede kalmayı garantileyen ve bundan sonraki maçlarına rahat bir şekilde çıkacak olan Çaykur Rizespor’da, teknik direktör Hikmet Karman’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmesi özellikle Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekerken, sarı kırmızılı ekibin son hafta Rize deplasmanına gidecek olması bu görüşmeyi farklı noktalara getirmişti.

GÖRÜŞME TALEBİ ÇOK ÖNCEDEN ALINMIŞTI

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah ile bir görüşme yapan AjansHaber ekibi Hikmet Karaman ve futbolcuların ”Ak Saray’ı” ziyaret edip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinin perde arkası bilgilerini öğrendi. Hikmet Karaman ve futbolcuların zaten Ankara’da olduğunu söyleyen Ferah şunlar açıkladı;

GALATASARAY DA AKSARAY'A ÇIKMADI MI?


Hikmet Karaman, teknik heyet ve futbolcularımız zaten çok önceden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu almıştı, ligde de rahatlayınca görüşme bugüne nasip oldu. Sosyal medyadaki tepkilere bende baktım, göz attım. Rıdvan Dilmen’in de ismi geçiyor ama Rıdvan Dilmen bu görüşmede yok. Galatasaray taraftarlarının bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum, onlar da Ak Saray’a gitmediler mi? Ne oldu şampiyon mu oldular? Biz son 2 maçımızı da güzel bir şekilde bitirip ligi en iyi şekilde sonlandırmak istiyoruz. Kimsenin aklına her hangi bir şey gelmesin. Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına teknik heyet ve futbolcularımızla “hayırlı olsun” maksadında bir çıkarma yapacaktık, yapmış olduk.  Hikmet Karaman hocamızla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arasında geçen diyalog da Cumhurbaşkanımız Rizeli olduğu için önümüzdeki sezon daha güçlü ve kuvvetli bir kadroyla daha iyi yerlere gelmemizi isteme şeklinde olmuş.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir