Galatasaray kadroda revizyona gidiyor!

Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında çıkacağı ilk 11'de revizyona gidiyor. Riekerink, formsuz olan Sinan ve Linnes yerine Sabri ile Yasin ikilisine görev verecek

Süper Lig'in ilk maçında Karabükspor'u son dakikada atılan golle yenen ve maç boyunca ortaya konulan futbolla eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında çıkacağı ilk 11'de revizyona gidiyor.

2 OYUNCU KULÜBEYE ÇEKİLECEK

Galatasaray'ın Hollandalı hocası Jan Olde Riekerink Akhisar deplasmanında 2 futbolcuyu kulübeye çekecek. Karabükspor karşısında oynanan futbolun ardından, Riekerink önceki günkü basın toplantısında kadroda değişiklik sinyali verdi.

SARIOĞLU VE ÖZTEKİN'E İLK 11 KAPISI ARALANDI

Hollandalı teknik adamın performanslarını yeterli bulmadığı Sinan Gümüş ve Linnes’i kulübeye çekip yerlerine Sabri ve Yasin Öztekin’i 11’de sahaya süreceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının Hakan Balta’nın yerine Serdar Aziz’e görev verme konusunda kararsız olduğu belirtildi.

RİEKERİNK'DE AZİZ KARARSIZLIĞI

Riekerink'in performasından memnun olmadığı Sinan Gümüş ve Linnes’i kulübeye çekip yerlerine Sabri ve Yasin Öztekin’i 11’de sahaya süreceği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın ise Hakan Balta’nın yerine Serdar Aziz’e görev verme konusunda kararsız olduğu belirtildi.

RODALLEGE ÇEKİNCESİ

Galatasaray bugün en çok Rodallega’dan çekiniyor. Transfer döneminde sarı-kırmızılıların ilgilenip daha sonra Kolombiyalı forvetten vazgeçmesinin futbolcuyu daha fazla motive edebileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu durumdan çekinen Teknik Direktör Riekerink savunma oyuncularıyla özel olarak görüşerek, “Rodallega önemli bir forvet ama bu maçta kendini göstermek için ekstra motivasyonla oynayacak. Bu yüzden dikkatli olun” uyarısında bulunduğu belirtildi.