Riekerink'in umudu Podolski 

İzlanda Milli Takımı’nda Sigthorsson’un sakatlanmasının ardından Riekerink, 1 aydır sakat olan Podolski’ye bir an önce takıma dönmesi gerektiğini söyledi.

Kolbeinn Sigthorsson'un İzlanda Milli Takımı'nda sakatlanmasının ardından forvette Eren'den başka alternatifi olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 1 aydır sakat olan oyuncu Lukas Podolski'ye bir an önce takıma dönmesi gerektiğini söyledi.

POLDİ'YLE FLORYA'DA GÖRÜŞTÜ

Sigthorsson'un sakatlanmasının ardından Hollandalı teknik direktörün umudu Lukas Podolski. Nantes'ten forvette alternatif oluşturmak için kiralanan golcü oyuncunun sarı-kırmızılı formayı hiç giymeden sakatlanmasından sonra Riekerink'in elinde sadece Eren seçeneği kaldı. Hollandalı çalıştırıcı bu durumun ardından hemen harekete geçerek Beşiktaş’la oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Poldi’yle dün Florya’da bir görüşme yaptı.

"ARAMIZA DÖNMENİ BEKLİYORUZ"

Tedavisi için ülkesi Almanya’da bulunan ve dün sabah saatlerinde İstanbul’a gelen ‘Panzer’le bir araya gelen Riekerink’in, “Sana bu zorlu haftalarda çok ihtiyacımız var. Bir an önce iyileşerek aramıza dönmeni bekliyoruz” dediği öğrenildi.

Ç.RİZE MAÇINDA OYNAYABİLİR

Sakatlığı geçmesine rağmen kendisine verilen özel program çerçevesinde takımdan ayrı olarak çalışan Alman golcünün, 4. haftadaki Ç.Rize maçında forma giyebileceği bildirildi. Teknik direktör Riekerink’in cumartesi günü oynanacak Kayseri maçında ise Podolski’yi riske etmeyi düşünmediği ve ilk 2 haftada olduğu gibi Eren’i tek forvet olarak sahaya süreceği kaydedildi.