Real cephesi Galatasaray maçı için bilet dağıtıyor

Dünya devi Real Madrid Galatasaray maçı öncesi ilginç bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attı.

5 KİLO YAĞ GETİR...

Real Madrid, 5 kilo yağ, pirinç ve şeker gibi temel gıda maddesi getiren 2 bin taraftarına G.Saray maçı biletini bedava verecek. Toplanan 10 ton gıda yardıma muhtaç İspanyol ailelerine bağışlanacak.

Türkiye'de statlar boş. Bir sürü yardıma muhtaç insan var. Ama kimsenin aklına gelmiyor. Tarihin en büyük ekonomik krizlerinden birini yaşayan İspanya'da Real Madrid, Türkiye'ye örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. İspanyol kulübü, çarşamba günü Santiago Bernabeu'da oynanacak G.Saray maçı için yiyeceğe karşılık 2 bin tane bilet ayırdı. G.Saray maçının en ucuz bileti 70 euro. Real Madrid'in proje için ayırdığı 2 biletin Türk parası karşılığı yaklaşık 380 bin lirayı buluyor.

SON KULLANMA TARİHİ GEÇMESİN

Real Madrid'in sosyal sorumluluk projesine katkı vermek isteyenler bugünden 27 Kasım'a kadar Bernabeu'daki standa başvuracak. Yardımseverler, yağ, pirinç, şeker, bakliyat ve makarna gibi bozulmaz 5 kiloluk gıda maddesi karşılığında G.Saray maçına bilet alacak. Bir kişiye en fazla 5 bilet veriliyor. Bağışlanan gıdaların paketinin açılmamış ve son kullanma tarihinin geçmemiş olması gerekiyor.

İSPANYOL FAKİRLERİ FARK EDİN

Real, toplayacağı 2 ton gıdayı İspanya'da yardıma muhtaç ailelere dağıtacak. İspanyol kulübü, büyük takdir toplayan bu sosyal sorumluluk projesiyle İspanya'da yaşanan ekonomik krizden olumsuz etkilenen insanlarla ilgili farkındalığın da artırılmasını amaçlıyor. G.Saray da dolaylı da olsa bu önemli projenin bir parçası olacak. Real'in bu sosyal sorumluluk projesinin Türk kulüplerine de örnek olması bekleniyor.

CR7'YE VODOO ÖZRÜ

Bir meşrubat şirketi, Portekiz maçı öncesi İsveç'te Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu vodoo bebek haline sokan bir kampanyaya imza attı. Şirket, gelen tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.