F.Bahçe'nin rakibi Lokomotiv Moskova, G.Saray'ın ise Lazio oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 2. tur kura çekimlerinde temsilcilerimizden Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile Galatasaray ise Lazio'yla eşleşti.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi sona erdi. Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından TSİ 14.00'te başlayan UEFA Avrupa Ligi'nde 2. turda mücadele edecek temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.

İŞTE EŞLEŞMELER;

Valencia - Rapid Wien
Fiorentina - Tottenham
B.Dortmund - Porto
Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova
*(Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova maçı 16 Şubat'ta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak)
Anderlecht - Olimpiakos
M'Jland- M.United
Liverpool - Ausburg
Galatasaray - Lazio
Sparta Prag - Krasnodar
Sion - Braga
Shaktar - Schalke
Marsilya - A.Bilbao
Sevilla - Molde
S.Lizbon - B.Leverkusen
Villarreal - Napoli
S.Etienne - Basel

LOKOMOTİV MOSKOVA'YI TANIYALIM

Hem Rusya Ligi'nde hem de UEFA Avrup Ligi'nde iyi bir sezon geçiren Lokomotiv Moskova, Sporting Lizbon, Beşiktaş ve Skenderbeu'nun bulunduğu H Grubu'nu birinci sırada bitirdi. Rusya Ligi'nde de ilk devreyi CSKA Moskova ve Rostov'un arkasında üçüncü sırada tamamlayan Lokomotiv, Şubat'taki son 32 turu karşılaşmalarına kadar hazırlık maçları oynayacak. Moskova temsilcisinde Vedran Corluka, Aleksandr Samedov ve Oumar Niasse öne çıkan isimler...

RUSLARDAN İLK FENERBAHÇE YORUMUFENERBAHÇE CEPHESİ: BARIŞ VE DOSTLUK İSTİYORUZ

LAZİO'YU TANIYALIM

İtalya Serie A'da orta sıraların altında kalan Lazio için tek çıkış noktası UEFA Avrupa Ligi. G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, namağlup olarak son 32 turuna kaldı. Serie A'nın aksine Avrupa'da daha golcü bir takım halinen bürüne Lazio'yu Stefano Pioli çalıştırıyor. Yıldızlarıysa Candreva, Felipe Anderson ve her ne kadar formsuz bir dönem geçirse de 37 yaşındaki Miroslav Klose.

LAZİO'DAN HAMZA HAMZAOĞLU VE GALATASARAY DEĞERLENDİRMESİ

İLK MAÇLAR 18 ŞUBAT'TA

Çekilişte seribaşı kulüpler, 18 ve 25 Şubat 2015'te yapılacak maçların ikincisini sahasında oynayacak. Fenerbahçe, ilk maçını, aynı kentte iki karşılaşma yapılmasına izin verilmediği için 16 Şubat'ta yapacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU! ARDA TURAN İLE MESUT ÖZİL...