Prandelli istifa etti mi? İşte Galatasaray'ın yeni teknik direktörü

Galatasaray camiasında Prandelli'nin istifa etmesi bekleniyor. Peki sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü kim olacak?

ERSUN YANAL NEDEN OLMASIN?

Galatasaray Cesare Prandelli’nin istifasını beklenirken, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün yeni hoca arayışlarına girdikleri belli oldu. İlk olarak Lucescu’yla bağlantı kuran, fakat deneyimli teknik adamdan olumsuz yanıt alan sarı kırmızılı yöneticiler, her ne kadar ikinci tercihi Hagi olarak görse de asıl hedefin Ersun Yanal olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan ve Aziz Yıldırım’la büyük polemikler yaşayan Yanal’ın Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı gelen haberler arasında. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst arasında yapılan kritikte Ersun Yanal için  “G.Saray’ın birçok futbolcusunun hocalığını yaptı, kulübü de tanıyor. Ayrıca Fenerbahçe’ye karşı belli bir bilenmişliği de var, Olcan, Selçuk, Burak, Umut, Tarık, Veysel, Hakan Balta gibi isimleri işlemiş bir teknik adam, yıldız futbolcularla da problemi yok neden olmasın?” dediği ileri sürüldü.




ersun yanal galatasaray, abdurrahim albayrak ali dürüst, ersun yanal abdurrahim albayrak,  ersun yanal ali dürüst,  cesare prandelli istifa etti mi,  cesare prandelli istifa,  galatasaray'ın yeni teknik direktörü ersun yanal, prandelli istifa, ersun yanal galatasaray

http://www.ajanshaber.com/florya-avni-aker-ve-sukru-saracoglu-yaniyor-haberi/133477

http://www.ajanshaber.com/46-milyon-euroyu-cope-attilar-fotogaleri/133545

http://www.ajanshaber.com/albayrak-ve-durustten-gece-yarisi-operasyonu-haberi/133520

http://www.ajanshaber.com/iste-prandellinin-sozlesmesinde-yer-alan-fesih-bedeli-haberi/133367

http://www.ajanshaber.com/prandelliden-flas-karar-haberi/133355