Pandev, Tarık, Dzemaili... Kim oynayacak belli oldu!

Eskişehispor karşısında Galatasaray yeni transferlerinden Pandev, Tarık Çamdal ve Dzemaili'den kimin oynayacağı belli oldu.

TARIK VE DZEMAİLİ YOK!

En çok merak edilen konu, bu futbolcuların Eskişehirspor karşısında ilk 11’de forma giyip giymeyecekleri. Cesare Prandelli henüz Es Es kadrosunu belirlemedi. Ancak Dzemaili ve Tarık konusundaki kararını verdi. İki futbolcu da imza attıktan sonra milli takım kamplarına gitmişti. Bu nedenle henüz yeni takım arkadaşlarıyla hiç antrenman yapamadılar. Dzemaili ve Tarık’ın çarşamba günü takıma katılması bekleniyor. İtalyan teknik adam, takımla yeteri kadar çalışamayacakları için iki yıldızı Eskişehirspor karşısında yedek soyunduracak.

PANDEV İDMANLARDA DA SÜPERDİ

Goran Pandev’in durumu ise belirsiz. Makedon futbolcu, geçtiğimiz hafta idmanlarda müthiş bir performans sergiledi. Kısa sürede takım arkadaşlarıyla uyum sağladı. Fiziki anlamda bazı eksikleri olduğu için Prandelli kendisine özel bir program verdi. Bu hafta antrenmanlardaki duruma bakıldıktan sonra deneyimli çalıştırıcı Pandev hakkında son kararını verecek. Yıldız futbolcu, ilk maçında 11’deki yerini almak için elinden geleni yapacak.