Ozan Tufan adım adım Fener'e

3 büyüklerin Ozan Tufan savaşını Fenerbahçe kazandı. Bursaspor, sarı-lacivertlilerin önerdiği 7 milyon euro'luk teklifi kabul etti. 20 yaşındaki milli yıldızın transferi bugün veya yarın resmen açıklanacak.

Türk futbolunun üç büyüğü Fenerbahçe, G.Saray ve Beşiktaş arasındaki nefes kesen Ozan Tufan savaşını sarı-lacivertliler kazandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Ozan'ı ayarttığımı söyleyenlerin alnını karışlarım" sözleri üzerine A Spor'a "En fazla parayı verse de Ozan'ı Beşiktaş'a satmayacağım" diyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, siyah- beyazlılara kapattığı kapıyı F.Bahçe'ye açtı. Bursa, 20 yaşındaki yıldız için sarı-lacivertlilerin 7 milyon euro'luk teklifini kabul etti.

Fenerbahçe'nin, yeşil-beyazlılara ilk teklifi olan "Stoch+6 milyon euro" geri çevrildi. Sarı-lacivertli yönetim bunun üzerine teklifini 7 milyon euro'ya çıkardı. Galatasaray'ın da "4 milyon euro+Sercan+Yekta+Tarık" önerisiyle dahil olduğu pazarlık savaşından Fenerbahçe galip çıktı ve kulüpler anlaşmaya vardı. Kanarya, Ozan Tufan transferini bugün veya yarın resmi olarak açıklayacak. Sarı-lacivertliler, Bursa'da kadro dışı kalan Volkan Şen için de bir teklif sundu.