Oyuncularım maçı bırakmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1'lik galibiyet nedeniyle oyuncularını tebrik etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçında çok iyi bir geri dönüş yaptıklarını söyledi.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Yanal, "Zor olacağını biliyorduk. İkinci yarıya kazanarak başlayıp puan farkını açmayı istiyorduk. Konyaspor çok toparlanmış bir takım. Cesur, sert ve kararlı oynadılar. Biz oyuna çok yumuşak başlamıştık. Ancak oyuncularım kazanma arzusuyla maçı bırakmadılar ve gereken üç puanı aldılar." dedi.

Taktik olarak beklenini veremediklerini belirten Yanal, "Oyuncularımı kutluyorum. Taktik olarak yeterli olmasak da güzel bir galibiy Zorlu maçlarımız var önümüzde. Emre 25-30 dakika oynayabilirdi. Alper sakatlanınca Cristian oynayacaktı ve  bir yabancı oyuncu dışarda kalacaktı. Bu maç Webo kaldı. Webo'nun bize çok katkısı oldu. Önümüzdeki maçlarda da olacak." diye konuştu.

Gol dağımından memnun ettiğini belirten deneyimli teknik adam, "Golleri stoper atmış orta saha atmış önemli değil. Gollerin takıma dağılması zaten bizim istediğimiz bir durum. Taraftarlarımız bizimle birlikte mücadele etti. Onlara çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.