Oumar Niasse'nin menajerinden flaş Galatasaray açıklaması

Lokomotiv Moskova'da istikrarsız bir görüntü çizen Senagalli futbolcu Galatasaray'a geri mi dönüyor?

HER GÜN BİR NİASSE HABERİ YAPILIYOR

Akhisarspor’da gösterdiği performansla sezon başında 5 milyon euro karşılığında Lokomotiv Moskova’ya transfer olan Oumar Niasse hakkında hemen hemen her gün “sezon sonu Galatasaray’a gidecek” haberleri yapılıyor. Hamza Hamzaoğlu’nun eski öğrencisi olan Senegalli yıldızın da sarı kırmızılı formayı giymek istediği, “babam” dediği teknik direktörle tekrar çalışmayı çok istediği belirtiliyor.

RUSYA'DA FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Şu anda Rusya Ligi’nde 5.sırada olan ve lider Zenit’in 11 puan gerisinde kalan Lokomotiv Moskova Oumar Niasse’den tam anlamıyla istediği faydayı alamadı gibi görünüyor. Miodrag Bozovic’in toplamda 10 maçta forma şansı verdiği Niasse’nin 3 golü bulunurken, Senegalli futbolcunun bu durumdan dolayı huzursuz olduğu ve Türkiye’ye, Hamza Hamzaoğlu’nun yanına geri dönmek istediği konuşuluyor.

24 yaşındaki oyuncunun menajeri Burak Sallak, Oumar Niasse hakkında  AjansHaber’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı forvetin Galatasaray’a sıcak baktığını ve Hamza Hamzaoğlu’nu çok istediğini söyleyen Sallak şunları ekledi;

NİASSE HAMZA HAMZAOĞLU'NU ÇOK İSTİYOR

Galatasaray marka bir takım ve her futbolcu Galatasaray’da oynamak ister. Niasse Hamza Hamzaoğlu’nu çok seviyor. Sarı kırmızılı kulüpten her hangi bir talep gelmesi halinde Niasse Türkiye’ye geri dönebilir. Maddi şartlar sağlanabilirse oyuncu hazır.

CAİÇARA GÜNDEME GELDİ

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş’ın ilgilendiği Caiçara için de açıklama yapan Burak Sallak, Brezilyalı futbolcu siyah beyazlı kulübün gündemine geldi ama onlar tercih hakkını başka bir futbolcudan kullanıp Opare’yi aldılar.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.