Galatasaray, Diarra'dan haber bekliyor!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray orta saha transferinde önemli yol aldı. Sarı kırmızılılar transferde Lassana Diarra'dan haber bekliyor.

Transferin hareketli takımlardan Galatasaray, orta saha için bir süredir görüşme halinde olduğu Lassana Diarra ile anlaşma noktasına geldi. Son olarak Porto'dan Josue'yi kiralayan sarı kırmızılılar Diarra'dan haber bekliyor.

Lokomotiv Moskova’dan Marsilya’ya geçerken transfer usulsüzlüğü yapıldığı gerekçesiyle 10 milyon Euro ceza alan Diarra’nın, bu sorunu Rus kulübüyle çözmesi bekleniyor. Bu pürüz aşıldığı an, tarafların resmi sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. Bu doğrultuda Diarra’nın menaceri apar topar Rusya’ya gitti.

DIARRA'DAN HABER BEKLENİYOR

Galatasaray Yönetimi şimdi Diarra’nın menacerinden haber bekliyor. Ceza konusunda aşama kaydedilirse, Fransız oyuncu İstanbul’a gelecek ve yapılacak kontratın detayları görüşülecek. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncuya senelik 4 milyon Euro civarında ödeme yapmaya hazır. Şimdi de Diarra’nın fedakârlık yapması bekleniyor.