Ön liberoda Nigel de Jong sürprizi!

Galatasaray, ön libero transferinde arayışlarını sürdürürken Hollanda basınından sürpriz bir isim iddia edildi.

Galatasaray, ön libero transferinde arayışlarını sürdürürken Hollanda basınından sürpriz bir isim iddia edildi.

Transferin hızlı takımı Galatasaray, ön libero arayışlarını sürdürüyor. Uzun süredir Marsilya’dan Diarra ile ilgilenen sarı kırmızılılar alternatif isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray’ın ön libero adaylarına Hollanda basınından da bir iddia geldi. Hollanda’nın Algameen Dagblad gazetesi, Galatasaray’ın Los Angeles Galaxy’de forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nigel de Jong ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

MİLLİ TAKIMA DÖNMEK İSTİYOR

Hollanda gazetesi Nigel de Jong transferinde Galatasaray’ın önemli yol aldığını belirtti. Haberde, bir süredir milli takımdan uzak kalan Nigel de Jong’un tekrar milli formaya kavuşmak için Galatasaray’a gelmek istediği belirtildi. Wesley Sneijder’in Galatasaray’da forma giymesi de transferi güçlendiriyor.

LASSANA DIARRA OLMAZSA NIGEL DE JONG

Hollanda gazetesinin haberinde Nigel de Jong ile Wesley Sneijder’in orta sahada süper bir ikili oluşturabilecekleri vurgulandı. Lassana Diarra transferinde bir gelişme olmaması durumunda Nigel de Jong’un Galatasaray’a imza atması bekleniyor.

SERT FUTBOLUYLA ELEŞTİRİLİYOR

Lakabı ‘Johannesburg kasabı’ olan Nigel de Jong, sert futboluyla tanınıyor. Sert futboluyla eleştirilen 1.74 boyundaki De Jong, 11 Temmuz 2010 yılında oynanan Hollanda-İspanya maçında Xabi Alonso'ya attığı uçan tekme uzun süre gündemde kalmıştı.

Galatasaray transfer sezonunun hızlı takımları arasında yer alıyordu. Sarı kırmızılılar Eren Derdiyok, Cavanda, Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci’yi kadrosuna katmıştı.