Olcan Adın'ın menajerinden Galatasaray açıklaması!

Transferin gözde ismi Olcan Adın'ın menajeri Fazıl Özdemir, yıldız futbolcunun geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

OLCAN CİMBOM'A SICAK BAKIYOR

Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini koruyan Olcan Adın'ın menajeri Fazıl Özdemir, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldi.

Bu görüşmede menajer Özdemir, sarı kırmızılı yöneticilere Olcan'ın Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını iletti.

Galatasaraylı idarecilerin ise, "Biz Trabzonspor'la görüşüyoruz. Bu transferi sonlandırmak için gerekli adımları atacağız" diyerek ön görüşmeyi tamamladığı öğrenildi.

ADEM VE İSHAK İÇİN SON HAMLE

Bordo mavili takımın uzun zamandır transfer etmek için çaba harcadığı Adem Büyük ve İshak Doğan için kulüplerine son bir teklif daha yapılacak.

Adem Büyük için Kasımpaşa Kulübü'nün takasta istediği oyuncuların abartılı olduğunu düşünen bordo mavili yöneticiler, para artı futbolcu önerisinde bulunacak.

Kardemir Karabükspor Kulübü'nün de İshak'a karşılık Soner artı para istediği ve bu konuda son bir görüşmenin daha yapılacağı ifade edildi. İki oyuncunun da kulüplerinin anlaşmasını beklediği belirtildi.

KÖKSAL GÜNEY'DEN AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, oyuncuları Olcan Adın'a yurt içi ve yurt dışından ciddi teklifler olduğunu, Galatasaray'ın da bu kulüpler arasında yer aldığını ve istekli olduğunu söyledi.

Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Olcan Adın'a talipli  kulüplerin olduğunu belirterek, "Olcan'a yurt içi ve yurt dışından ciddi  teklifler var. Galatasaray da bu kulüpler arasında ve istekli" dedi. Olcan'ın kendisini ispat etmiş kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade eden  Güney, "Böylesine değerli bir oyuncumuza teklifler gelmesi doğaldır. Biz de  oyuncumuz ve kulübün menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz" diye konuştu.