O gol atarsa Beşiktaş ilk yarıyı lider bitirecek

Süper Lig'de şu ana kadar 5 gol atan yıldız golcü, eğer Galatasaray da gol atarsa Beşiktaş ilk yarıyı lider olarak kapatacak.

5 GOL ATTI BEŞİKTAŞ 5 MAÇI DA KAZANDI

Beşiktaş'ta tüm gözler yarın oynanacak G.Saray derbisine çevrilirken, liderlik koltuğunda oturan siyahbeyazlıların bu kritik maçtaki en önemli kozu Senegalli forvet Demba Ba oldu.. Süper Lig'de şu ana dek 5 maçta rakip fileleri havalandıran Demba Ba, toplam 8 gole ulaştı. Kara Kartallar, tecrübeli oyuncunun gol attığı 5 karşılaşmanın tamamını da kazanmayı bildi.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILMAMIŞTI

Demba Ba, Süper Lig'de olduğu kadar Avrupa Kupaları'nda da hücumdaki görevini başarıyla yerine getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımına karşı İstanbul'da hat-trick yaparak başlayan siyah-beyazlı oyuncu, bu kulvarda da yine 5 karşılaşmada gol sevinci yaşadı. BEŞİKTAŞ, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ederken Demba Ba, attığı kritik gollerle takımının gruptan çıkmasında katkı sağladı. Kartal, bu oyuncusunun gol sevinci yaşadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu arada Senagalli yıldız, idmanlardaki hırsı ve attığı birbirinden güzel gollerde Milli Takıma çağrılmamasının acısını G.Saray'dan çıkarmak istediğini kanıtlıyor.