"O Bilic efendi dikkat etsin!"

Beşiktaş Fenerbahçe maçından sonra zehir zemberek açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu mücadelenin hakemi Halis Özkahya'ya sert eleştiriler yöneltti.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, hakem kararlarını eleştirdi. Karşılaşma sonrası sert açıklamalarda bulunan Uslu, hakemlere yüklenerek, “Bunlar herhalde çok para almaya başladılar, profesyonelleştiler ve bu şekle geldiler. Biz hiç konuşmadık, ya Sayın Beşiktaş’ın başkanı konuşuyor, ya Galatasaray’ın antrenörü konuşuyor. Bilmem neyi konuşuyorlar. Biz daha kurumsal hale gelmeye çalışıyoruz ama görüyoruz ki herhalde meydan boş kaldı. Bu akşam bir facia yaşandı. Bence futbol faciası” diye konuştu.

Uslu şöyle devam etti:

“Biz goller kaçırdık. Beşiktaş 2 tane yan toptan gol attı. Birinci gol ofsayt galiba. 2-2 oldu, ondan sonra herhalde hakemin kafası o çizgide kaldı. Bu kadar olur mu? Bir stoper en aşağı iki sarı bir kırmızı kart alması gerekirken, son Volkan’a yaptığı hareket yüzde yüz sarı kartken, adam vermez mi ikinci sarıdan kırmızı kartı. Nasıl oluyor bunlar? İnanılmaz hatalar yaptı. Ama hata değil bunlar, resmen bizi doğradılar. Ayıp ettiler. Şimdi ceza verecekler, başkaları konuşunca ceza vermiyorlar.

‘Günah değil mi?’

Markovic’i biçiyorlar, önünde bırak sarı kartı, adam faul bile vermiyor. Böyle hakemlik nasıl olur? Bizim Nani’yi atmak için elinden geleni yaptı. Aynı şekilde Beşiktaşlılar’ın yaptığına sarı kart yok, Nani’ye hemen sarı kart. Üstüne gitti, devamlı onunla uğraştı. 3. golde Gomez resmen benim stoperimi çekiyor. Ya bir insanın, bir takımın hakkı yenilir mi bu kadar? Biz milyonlarca euro harcıyoruz. Herkes harcıyor ama insanların emekleri var, antrenörlerin oyuncuların emeği var. Bu kadar olur mu? Günah değil mi? Gördüğün şeyi çalacaksın. Çifte standart yapmayacaksın, bu kadar basit. Çok ayıp ediyorlar, çok ayıp ediliyor. Böyle doğranılmaz. Son 15 senedir ilk defa böyle doğranma yaşadım.”

"O Bilic efendi dikkat etsin"
 
"Beşiktaş 5-2 de alabilirdi. Konuşmamın başında Beşiktaş'ı tebrik ettim. Konu bu değil, bu başka bir şey. Bir takımın hakkı bu kadar yenilebilir mi? Biz milyonlarca euro harcıyoruz. Herkes harcıyor ama, insanların emekleri var. Günah değil mi? O Bilic efendi de son maçlarına dikkat etsin. Açıklama yapmış. Çok ayıp çok. Hakemler Fenerbahçe'yi tutuyormuş. Biz neler çektiğimizi biliyoruz."