Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Nigel de Jong İstanbul'da

Galatasaray transferde uçuşa geçti. Prensip anlaşmasına varılan Nigel de Jong, İstanbul'a geldi.

Transfer döneminin sona ermesine artık saatler kala takımlar çalışmalarını hızlandırdı. Peş peşe transfer haberleri geliyor. Galatasaray cephesinde de bu anlamda hareketli saatler yaşanıyor. Orta saha için düşünülen Tiote'nin sağlık durumunun şüpheli olması nedeniyle transferinden vazgeçilmesinin ardından hızlı bir şekilde b planı devreye sokuldu.

DE JONG İSTANBUL'DA

Melo'nun ardından orta sahada aynı etkinliği arayan Galatasaray, aradığını ABD'den buldu. Deneyimli Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. Prensip anlaşmasına varıldığı belirtilen Nigel de Jong'un bugün resmi olarak duyurulması bekleniyor.

'ATLA UÇAĞA GEL'

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Los Angeles Galaxy'de oynayan Hollandalı Nigel de Jong sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. İstanbul’a getirilen Cheick Tiote’nin dün yapılan sağlık kontrolünde problem çıktığı gerekçesiyle anlaşmadan vazgeçildi ve anlaşmaya varılan Nigel de Jong’a “Atla uçağa gel” haberi gönderilmişti.

TARAFTARLAR KARŞILADI

De Jong, Los Angeles'tan TK1984LHR sefer sayılı uçakla Londra aktarmalı olarak İstanbul'a geldi. Havaalanında bir grup taraftar De Jong'u karşıladı. Taraftarlar, Hollandalı futbolcuya Galatasaray atkısı hediye etti.

KARŞILAMADAN MEMNUN KALDI

31 yaşındaki futbolcu kendisine yapılan karşılamadan oldukça memnun göründü.