Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe! İşte Lucescu'nun yeni adresi

Adı sık sık Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Lucescu Serie A ligine gidiyor.

Sezon sonunda Shaktar Donetsk ile yollarını ayırması beklenen Mircea Lucescu, Napoli yolunda.

NAPOLİ KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

Bu sezon Serie A’da beklenen başarıyı yakalayamayan ve Şampiyonlar Ligi potasının 3 puan gerisinde kalan Napoli’de sezon sonu Rafa Benitez’in görevine son verileceği konuşuluyor. Yapılan onca yatırım hakkını alamayan ve toplamda 250-260 milyon euro’luk kadro oluşturan başkan De Laurentiis’in İspanyol teknik adamla yollarını ayırması, yerine ise daha önce İtalya Ligi tecrübesi olan Mircea Lucescu’yu getirmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Napoli kulübünü ziyaret eden Benitez ile fotoğrafları yayılan Rumen teknik adamın gök mavili kulübe sıcak baktığı belirtiliyor.

SHAKTAR'DAN AYRILIRSAM DAHA BÜYÜK BİR TAKIMA GİDERİM

Adı sık sık Fenerbahçe ve Beşiktaş’la da anılan Lucescu’nun Türkiye’ye gelmek istemediği öğrenilirken, 66 yaşındaki çalıştırıcının “eğer Shaktar’dan ayrılacaksam çok daha büyük bir lige ve daha büyük kulübe giderim” dediği belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.