Nazifoğlu açıkladı! De Jong…

Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu, transferlerin ardından kombine satışlarının arttığını belirtti ve De Jong ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu, transferlerin ardından kombine satışlarının arttığını belirtti ve De Jong ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Levent Nazifoğlu, transferlerin ardından kombine satışlarının patladığı söyleyerek “Seyircimiz TT Arena’daki Rize maçında stadyumu dolduracak” dedi.

Levent Nazifoğlu, taraftarların transferlerden memnun olduğunu belirtti. Nazifoğlu, kombine satışlarının 7 binden 17 bine yükseldiğini söyleyerek “Kayserispor maçından da galibiyetle dönersek, seyircimiz Çaykur Rizespor maçında stadyumu dolduracak” ifadesini kullandı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile çok iyi arkadaş olduklarını kaydeden Nazifoğlu, “Benim Florya'da hemen hemen 6-7 saatim geçiyor. 1-2 saati mutlaka Riekerink ile beraber oluyor. O da çok memnun. Futbolculara da hakim Riekerink. Acayip bir disiplin var takımda. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

FELİPE MELO İLE DE JONG’U KARŞILAŞTIRDI

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan eski futbolcuları Felipe Melo ile Nigel De Jong’u karşılaştıran Nazifoğlu, “Stilleri, hırçınlıkları birbirine benziyor. Melo'nun daha fazla önde olduğu özellikleri var. Fakat De Jong daha teknik. Melo, De Jong'tan daha çabuktu. Çok renkli bir kişilik, taraftarlar çok sevecek. Bu tip oyunculara önlem alamazsınız. İçlerinden geldiği gibi oynuyorlar. Müdahale etme şansınız olmuyor. Melo'dan daha akıllı gibi geliyor bana” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Caner Erkin ile hiç görüşmediklerini ve transferini istemediklerini de sözlerine ekledi.