Mustafa Denizli ve Önder Özen bu iki futbolcuya hayran ama...

Galatasaray Eskişehirspor maçından sonra Brezilyalı futbolcu için "çok iyi" yorumları yapan Mustafa Denizli ve Beşiktaşlı oyuncu için "harika" diyen Önder Özen, yorumlarıyla futbolseverleri hayretler içinde bırakıyorlar.

BİRİ TELLES HAYRANI ÖTEKİ GÖKHAN TÖRE

Bu sezon LigTV’de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, Galatasaray Eskişehirspor maçı sonrası Telles hakkında yaptığı yorumlarla tüm Galatasaraylıları şaşırtmıştı. Brezilyalı ismin, çok kalite bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Denizli, “Telles Türkiye’ye gelen en iyi sol beklerden biri fakat forma şansı bulamıyor, fizik olarak biraz yetersiz görünebilir ama Telles çok kaliteli bir futbolcu” demişti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında sarı kırmızılı formayı giyen genç futbolcu, geldiği günden beri verilen şansı iyi değerlendirememiş ve Galatasaraylıları açmamışken, Anderlecht karşısında en fazla eleştirilen oyuncuların başında yer almıştı.

BÜTÜN TÜRKİYE BU OYUNCULARA "EH" DİYOR AMA ONLAR...

Beşiktaş’ta 1 sene Sportif Direktör görevini üstlenen Önder Özen ise geçtiğimiz günlerde Gökhan Töre hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Tecrübeli futbolcunun çok iyi ve çok kaliteli olduğunu söyleyen Özen, bir adım daha ileriye giderek Atletico Madrid’in teknik direktörü Simone’nin Töre’yi bizzat takip ettiğini, Mourinho’nun ise izlettirdiğini ileri sürmüştü. Dünkü maçta Astreas karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan Gökhan Töre’nin bu tarz takımlar karşısında maçı koparamaması Beşiktaşlıları hayal kırıklığına uğrattı. Oğuzhan’la beraber birçok gol pozisyondan yararlanamayan Gökan Töre, rakibi bitirecek ya da nakavt edecek hamleyi yapamayınca “tek başına maç kazandıran bir futbolcu değil” yorumlarına sebep oldu.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.