Mustafa Denizli, Hamzaoğlu'ndan 4 kat fazla maaş alacak!

Galatasaray dün Mustafa Denizli ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Hamza Hamzaoğlu’ndan 4 kat fazla maaş alacağı öğrenildi.

Dün öğle saatlerinde Mustafa Denizli ismini açıklayan Galatasaray, eğer deneyimli hocayla mutabakata varamasaydı rota İsviçreli teknik adam Lucien Favre'ye dönecek, kulüp içerisinden özellikle Fatih İşbecer ve bazı genç yöneticilerin kurt çalıştırıcıyla bir araya geleceği iddiaları ortaya atılmıştı. Galatasaray başkanı dursun Aydın Özbek'e Favre baskısı yapan yöneticilere Mustafa Denizli ile karşılık veren 2. Başkan Nasuhi Sezgin’in gereken ağırlığını koyduğu ortaya çıktı. Hoca arayışı konusunda her kafadan bir ses çıkması ve Florya'da işleri n iyi gitmemesi Özbek'in sabrını taşırdığı, Başkan'ın Mustafa Denizli'ye metin Oktay tesislerinin anahtarlarını verme düşüncesinde olduğu anlaşıldı. Bir dönem Ünsal Aysal ile Fatih Terim'in yakaladığı başarıları Denizli ile tekrarlamak isteyen dursun Aydın Özbek'in futbol işlerine artık karışmayacağı, bu konuda kardeşi Mehmet Özbek ve Fatih İşbecer’i de uyardığı öğrenildi.

MASADA JUAN DE RAMOS’UN DA İSMİ VARMIŞ!

Mustafa Denizli - Favre arasında gidip gelen Galatasaray yönetiminin masasındaki bir diğer ismin Juan de Ramos olduğu anlaşıldı. Deneyimli teknik adamı aportta tutan Dursun Aydın Özbek'in Ramos'un nabzını yokladığı, "UEFA şampiyonu Apoletli" hocanın Galatasaray’a imza atmaya hazır olduğu belirtildi. 3 yıldan beri süper ligi ve sarı kırmızılı takımı takip ettiği öğrenilen Juan de Ramos'un Özbek'ten haber beklediği, gelecek en ufak bir çağrıda İspanyol teknik adamın Türkiye'de çalışmak için can attığı anlaşıldı.

Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, yıllık 2 milyon Euro kazanacak.

HAMZAOĞLU'NUN 4 KATI

Tecrübeli teknik direktör, 2014'ün Aralık ayında sarı-kırmızılı takımın başına geçen ve takımına 3 kupa ile 4. yıldızı kazandıran Hamza Hamzaoğlu'nun 4 katı para kazanacak.

Hamzaoğlu, senelik 500 bin dolara imza atmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklama şu şekildeydi:

"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Hamza Hamzaoğlu arasında 2014-2015 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Teknik Direktör'e, 2014/15 sezonu için toplam 500.000 Usd ücret ödenecektir. Teknik Direktör'e ayrıca, 2014/2015 Sezonunda Süper Lig Şampiyonluğu'nun kazanılması halinde net 150.000 Usd prim ve Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde net 100.000 Usd ödenecektir."

3 KUPA GELİNCE MAAŞI ARTIRILMIŞTI

Sarı-kırmızılı yönetim, kazanılan kupaların ardından Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinde iyileşmeye gitmiş ve başarılı hocanın maaşını 2 milyon dolara çıkarmıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.