"Muslera'yı attığım için bana maç verilmedi"

Derbi maçı öncesi Fenerbahçe cephesi MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nu topa tuttu.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, son dönemde özellikle Fenerbahçeliler’in hedefinde. Hakem hatalarından dert yanan Sarı-Lacivertliler, Namoğlu’nu sert dille eleştiriyor.

MUSLERA'YI ATTIĞIM İÇİN BANA MAÇ VERMEDİ

Namoğlu özellikle sosyal medya üzerinden Galatasaray’ı kollamakla itham ediliyor. 2011 yılında hakemliği bırakan Bünyamin Gezer’in o dönemde Namoğlu'na yönelik olarak sarf ettiği “Muslera’yı attığım için bana maç vermedi” iddiası da hatırlatılıyor.

CUSTODİO'YU AT DİYEN HAKEM AMATÖR LİG MAÇINA VERİLDİ

İşte tam da bunun üstüne, bir gelişme oldu. Fenerbahçe'nin evinde Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybettiği maçın 4'üncü hakemi Ömer Faruk Ocak Bölgesel Amatör Ligi’nde 1926 Bulancakspor-13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçına verildi. Bu atama bir cezanlandırma izlenimi uyandırdı. Nitekim Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar maçı sonrası "4'üncü hakem 'At at' dedi. Buna rağmen Özgür Yankaya, Custodio'yu atmadı" açıklamasını yapmıştı.

TFF NAMOĞLU'NA DESTEK VERDİ

Hakkında yapılan bu spekülasyonlar ve kendisine yöneltilen eleştiriler Namoğlu’nun da kulağına gitti. Arkadaşları ile durum değerlendirmesi yapan Namoğlu’nun, “Biz bildiğimizi okumaya devam ederiz. Ağzı olan konuşur. Ama biz doğru bildiğimizi ve inandığımızı uygularız” dediği öğrenildi. Eleştirilere artık medya aracılığı ile cevap vermeyeceğini de söyleyen Namoğlu, zorunluluk arz ederse TFF’nin internet sitesi veya yayıncı kuruluş aracılığı ile konuşacak. Federasyon da Namoğlu’na ve ekibine tam destek veriyor. Adaletli tutumlarından yana şüphe yok.

GALATASARAY  - FENERBAHÇE DERBİNİN İLK 11'LERİ