Muharrem İnce nerede oy kullanacak?

Türkiye yeni bir seçim heyecanı yaşıyor. Saatler 08.00'ı gösterdiğinden beri vatandaş oy kullanmaya başladı. CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin ise oy kullanacağı yer belli oldu.

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullanacak. Başbakan Binali Yıldırım ise İzmir'in Karabağlar ilçesinde kızı Bahar Büşra Köylübay ile oğulları Erkam ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan, Bahar Yıldırım İlkokulu'nda sandık başında olacak.

BUGÜN YASAK OLANLAR

Saat 18.00’e kadar yayın organları tarafından seçim ve seçim sonuçlarına ilişkin haber, tahmin ve yorum yapılamayacak. Radyo ve her türlü yayın organları 18.00-21.00 saatlerinde yalnızca YSK’dan gelen haber ve tebliğleri yayımlayabilecek. Tüm yayınlar saat 21.00 itibariyle serbest olacak. Fakat YSK daha erken saatlerde de toplanarak yayınların daha erken saatlerde serbest bırakılmasına karar verebilecek.

Muhalefetin ise nerede oy kullanacağı belli oldu.

İNCE YALOVA'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'nda oy verecek. CHP'nin adayı Muharrem İnce ise oyunu memleketi Yalova'daki Saffet Çam Ortaokulu'nda kullanacak