Milan'ın alamadığı futbolcuyu Galatasaray nasıl transfer edecek!

Bu sezon takıma mutlaka iyi bir forvet almak isteyen Galatasaray'ın adı İbrahimovic, Gignac, Van Persie ve Boateng gibi oyuncularla anılsa da son olarak Mandzukic isminin ortaya atılması camiayı bir hayli heyecanlandırdı.

Goran Pandev’in Galatasaray’a hiçbir şey vermemesi ve Umut Bulut’un istikrarsız performansı sebebiyle önümüzdeki sezon Burak Yılmaz’ın yanına “star” bir forvet transferi yapmak isteyen Dursun Aydın Özbek’in “Pazartesi güzel sürprizler olabilir” açıklamasından sonra tüm camia sarı kırmızılı kulübün patlatacağı bombayı merak etmeye başladı. Adı Zlatan İbrahimovic, Gignac, Van Persie, Ayew, Podolski ve Boateng gibi oyuncularla anılan Galatasaray’ın forvet hattına yapacağı transfer merakla beklenirken, bu oyuncular dışında Mario Mandzukic iddiasının ortaya atılması taraftarları bir anda heyecanlandırdı. Hırvat golcüyle dirsek teması halinde olduğu yazılan Galatasaray’ın, Mandzukic için Atletico Madrid’in kapısını çalacağı haberleri yapılırken, '1,87'lik forvet sarı kırmızılı formaya' yakın manşetleri camiayı da hareketlendirdi.

MANDZUKİC TRANSFERİ GALATASARAY İÇİN HAYAL

Bu sezon Atletico Madrid’de gösterdiği performansla kalitesini bir kez daha ispatlayan Mandzukic transferinin perde arkası Galatasaray adına hiçte iç açıcı değil. AjansHaber ekibinin topladığı bilgilere göre Hırvat golcüyle Milan’ın ilgilendiği, fakat Serie A devinin bonservis bedelinin çok yüksek olması sebebiyle oyuncudan vazgeçtiği ortaya çıktı.



MİLAN BİLE GERİ ADIM ATTI

Kulübün yüzde 48’ini Çinlilere satan ve bu sezon transfere yaklaşık 150-200 milyon Euro ayıran Milan, Mario Mandzukic’e talip oldu. 28 yaşındaki golcü futbolcu için Atletico Madrid’in kapısını çalan Galliani’nin, oyuncunun bonservis bedelini duyunca bu transferden vazgeçtiği belirtildi. Mandzukic için 25 milyon euro çeken Madrid ekibi transferde indirime gitmeyince Milan’ın Jackson Martinez ve Zlatan İbraimovic'e yölendiği anlaşıldı.

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Mandzukic transferi sarı kırmızılı ekip açısından çok çok zor görünüyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.